Home / Good Life  / Ταξίδι στην πληθωρική Θάσο

Ταξίδι στην πληθωρική Θάσο

Ταξίδι στην πληθωρική Θάσο
Η Θάσος είναι το νησί που θα σας συναρπάσει. 

Αποτελεί κοντινό προορισμό για τους Βορειοελλαδίτες και σούπερ προορισμό για όλους τους ταξιδιώτες. Η Θάσος είναι ένα νησί που προσφέρει επιλογές διακοπών για οικογένειες, ζευγάρια αλλά και παρέες. Είναι πραγματικά ένας τόπος που συνδυάζει ηρεμία αλλά και περιπέτεια, κοσμοπολίτικες διακοπές αλλά και χαλάρωση.

 

Ταξίδι στην πληθωρική Θάσο

 

 

Θα την αγαπήσετε γιατί: 

 

Έχει καταπληκτικά φυσικά τοπία. 

Η Θάσος είναι ένα νησί κατάφυτο και γαλαζοπράσινο, με πολλές ομορφιές που θα σας φέρει σε επαφή με τη φύση και θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε. 

 

Ταξίδι στην πληθωρική Θάσο

 

 

 

Έχει αναρίθμητες όμορφες παραλίες. 

Η Θάσος είναι γεμάτη με μαγευτικές παραλίες που θα σας συγκλονίσουν. Μερικές από αυτές είναι η Χρυσή Αμμουδιά και η Σαλιάρα ή αλλιώς Marble Beach που θας μαγέψει με τα τυρκουάζ νερά της, τα ολόλευκα βότσαλα από μάρμαρο -που απαγορεύεται να πάρετε μαζί σας,  θα το διαβάσετε άλλωστε και στην ταμπέλα- και θα αποτελέσει το κατάλληλο φόντο για τις πιο σούπερ φωτογραφίες σας στο Instagram! 

 

Ταξίδι στην πληθωρική Θάσο

Ταξίδι στην πληθωρική Θάσο

 

 

Σας δίνει επιλογές για εναλλακτικές δραστηριότητες. 

Το νησί προσφέρει πολλές επιλογές για εναλλακτικές, φυσιολατρικές δραστηριότητες, όπως πεζοπορία, εξορμήσεις σε υδροβιότοπους και βουτιές στη φυσική λιμνοθάλασσα Γκιόλα. 

 

Ταξίδι στην πληθωρική Θάσο

 

 

Όσοι αγαπάτε τη βραδινή διασκέδαση θα τη λατρέψετε.

Η Θάσος, προσφέρει πολλές επιλογές για διασκέδαση το βράδυ στον όλο παλμό Ποτό που σφύζει από ζωή αλλά και στα Λιμενάρια που επίσης κατακλύζονται από κόσμο. Πιείτε το ποτό σας με συνοδεία έντονης μουσικής ή οι πιο ήσυχοι απολαύστε γευστικές εμπειρίες που κερδίζουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες.

 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!