Home / Good Life  / Ταινίες που κάνουν πρεμιέρα 10-16 Ιανουαρίου!

Ταινίες που κάνουν πρεμιέρα 10-16 Ιανουαρίου!

Οι ταινίες της εβδομάδας! 

Νέες κινηματογραφικές παραγωγές που θα κάνουν πρεμιέρα στο πανί αυτή την εβδομάδα και θα μας οδηγήσουν με χαρά στη σκοτεινή αίθουσα.  

 

Η Επιστροφή του Μπεν

Ο 19χρονος, εθισμένος στις ουσίες, Ben Burns επιστρέφει απροσδόκητα στο πατρικό του, την παραμονή των Χριστουγέννων. Η Holly, μητέρα του Ben νιώθει ανακούφιση, αλλά παράλληλα είναι ανήσυχη για την κατάσταση της υγείας του. Μετά από ένα ταραχώδες 24ωρο, μυστικά έρχονται στην επιφάνεια, μα η μητρική αγάπη αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά, ικανή να νικήσει και να κρατήσει ασφαλή τον Ben.

 

Σκηνοθεσία: Peter Hedges

Ηθοποιοί: Julia Roberts, Lucas Hedges, Courtney B. Vance, Kathryn Newton

 

 

 

Το Βράδυ που Έφαγε τον Κόσμο

 

Ξυπνώντας σε κάποιο διαμέρισμα μετά από ένα ξέφρενο πάρτυ, ο Σαμ έρχεται αντιμέτωπος με μια φριχτή πραγματικότητα: Ένας στρατός από ζόμπι έχει εισβάλλει στους δρόμους του Παρισιού και εκείνος είναι ο μοναδικός επιζών. Τρομοκρατημένος, κλείνεται μέσα στο κτήριο και οργανώνει την επιβίωσή του. Αναρωτιέται πόσο καιρό μπορεί να αντέξει στη σιωπή και στη μοναξιά και η απάντηση έρχεται όταν ανακαλύπτει ότι τελικά δεν είναι μόνος.

 

Σκηνοθεσία: Dominique Rocher

Ηθοποιοί: Anders Danielsen Lie, Golshifteh Farahani, Denis Lavant 

 

 

Το Παιχνίδι με τη Φωτιά

Ο Γιόνγκσου, ένας νεαρός που φιλοδοξεί να γίνει συγγραφέας, συναντά τυχαία μια παλιά συμμαθήτριά του, την οποία ερωτεύεται. Ύστερα από ένα ταξίδι της στην Αφρική, εκείνη επιστρέφει συντροφιά με έναν πλούσιο, αινιγματικό άντρα που φουντώνει τη ζήλια του Γιόνγκσου.

 

Σκηνοθεσία: Chang-dong Lee

Ηθοποιοί: Ah-in Yoo, Steven Yeun, Jong-seo Jun 

 

 

 

Η Στολή του Λοχαγού

Στις τελευταίες στιγμές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ένας νεαρός Γερμανός στρατιώτης που αγωνίζεται για επιβίωση βρίσκει μια στολή αξιωματικού. Προσποιούμενος τον αξιωματικό, παίρνει γρήγορα την τερατώδη ταυτότητα των ανθρώπων από τους οποίους προσπαθεί να δραπετεύσει…

 

Σκηνοθεσία: Robert Schwentke

Ηθοποιοί: Max Hubacher, Milan Peschel, Frederick Lau

 

 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!