Home / Good Life  / Ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα

Ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα

Ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα
Ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στις αίθουσες από τις 18-24 Απρίλη
 
Ο Ευγενικός Κύριος Λινκ

Ο σερ Λάιονελ Φροστ είναι ο μεγαλύτερος κυνηγός μυθικών τεράτων στον κόσμο κι έχει επιτέλους βρει την αποστολή που θα τον κάνει μέλος της διάσημης Λέσχης Εξερευνητών του Λονδίνου, την ανακάλυψη ενός γιγάντιου πιθήκου που ζει στη Βορειοδυτική Αμερική, του «χαμένου κρίκου» της εξέλιξής μας.

Σκηνοθεσία: Chris Butler

Με τις φωνές των: Κωστή Μαραβέγια, Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, Αντιγόνης Ψυχράμη

 

 
Γυναίκες με τα Όλα τους

Σε ένα συντηρητικό ορεινό χωριό της Ελβετίας μια νοικοκυρά αποφασίζει να στρατευτεί υπέρ του «ναι» στο δημοψήφισμα του 1971 για το δικαίωμα ψήφου στις γυναίκες.

Σκηνοθεσία: Petra Biondina Volpe 

ΗΕκδικητές η Τελευταία Πράξηθοποιοί: Marie Leuenberger, Maximilian Simonischek, Rachel Braunschweig 

 

 

Μάρνι, Μια Τρελή Συμμορία

Παρασυρμένη από τον αδερφό της ιδιοκτήτριάς της, έναν κλέφτη τον οποίο εκείνη νομίζει για μυστικό πράκτορα, η σπιτόγατα Μάρνι μπλέκει σε μια εξωφρενική περιπέτεια παρέα με έναν κόκορα, ένα σκύλο και μια ζέβρα (που αποδεικνύεται γάιδαρος).

Σκηνοθεσία: Christoph Lauenstein, Wolfgang Lauenstein

 

 

Εκδικητές: η Τελευταία Πράξη

Στον απόηχο της εξαφάνισης σχεδόν όλης της ζωής του σύμπαντος από τον Θάνος, οι εναπομείναντες Εκδικητές πρέπει να βρουν τον τρόπο να υπερνικήσουν τις δυνάμεις του Τρελού Τιτάνα, στο τελευταίο κεφάλαιο του μεγάλου επίλογου των Εκδικητών, μετά από 22 ταινίες της Marvel Studios.

Σκηνοθεσία: Anthony Russo, Joe Russo 

Ηθοποιοί: Chris Hemsworth, Chris Evans, Brie Larson, Scarlett Johansson, Josh Brolin, Robert Downey Jr., Mark Ruffalo,

 

 

Μαύρη Τρύπα

Μακριά από το ηλιακό μας σύστημα, μια ομάδα αστροναυτών που συμμετέχει σε ένα παράξενο επιστημονικό πείραμα κινείται με το διαστημόπλοιό της προς μια μαύρη τρύπα.

Σκηνοθεσία: Claire Denis

Ηθοποιοί: Robert Pattinson, Juliette Binoche, André Benjamin 

 

 

Transit

Καθώς τα ναζιστικά στρατεύματα προχωρούν προς το Παρίσι, ένας Γερμανός πρόσφυγας καταφεύγει στη Μασσαλία και οικειοποιείται την ταυτότητα αλλά και τη βίζα για Μεξικό ενός συγγραφέα που έχει αυτοκτονήσει.

Σκηνοθεσία: Christian Petzold

Ηθοποιοί: Franz Rogowski, Paula Beer, Godehard Giese 

 
 
Ένας Ελέφαντας Στέκεται Ακίνητος

Κάτω από τον συννεφιασμένο ουρανό μιας βιομηχανικής πόλης στη βόρεια Κίνα, οι ζωές κάποιων ανθρώπων διαπλέκονται στη διάρκεια μίας και μόνο έντονης μέρας, από το ξημέρωμα μέχρι το σούρουπο. Ολοι τους σκέφτονται τη διαφυγή στο Μανζούλι (μια πόλη στα Κινεζο – Ρωσικά σύνορα). όπου στο μεγάλο τοπικό τσίρκο, βρίσκεται ένας ελέφαντας που στέκεται διαρκώς ακίνητος, αδιάφορος για την κτηνωδία που κυριαρχεί γύρω του.

Σκηνοθεσία: Bo Hu 

Ηθοποιοί: Yu Zhang, Yuchang Peng, Uvin Wang 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!