Home / Good Life  / Τέλος το House of Cards!

Τέλος το House of Cards!

Το Netflix σταματάει τη σειρά εξαιτίας του Kevin Spacey!

 

Τεράστια αναστάτωση, αλλά και μεγάλες εξελίξεις προκάλεσε το σκάνδαλο με τον Kevin Spacey και την εμπλοκή του σε υπόθεση αποπλάνησης ανηλίκου, το οποίο αποκαλύφθηκε χθες!

 

 

Τα social media κατακλύστηκαν με σχόλια, τα περισσότερα καταδικάζοντας τον βραβευμένο με Oscar ηθοποιό και συγκρίνοντάς τον με τον τηλεοπτικό του χαρακτήρα, τον διαπλεκόμενο και αδυσώπητο, Franc Underwood και φυσικά το Netflix δε θα μπορούσε να μείνει αμέτοχο από την ιστορία!

 

 

Μετά από επίσημη ανακοίνωση του Netflix, η 6η σεζόν του House of Cards θα είναι και η τελευταία του, διατυπώνοντας ως εταρεία τη “βαθιά της ανησυχία για τις καταγγελίες σε βάρος του πρωταγωνιστή της σειράς, Kevin Spacey”.

 

Βέβαια, άλλες πληροφορίες λένε, πως η συγκεκριμένη απόφαση είχε ληφθεί εδώ και μήνες και ενδεχομένως να παρουσιάστηκε έτσι, προς εξευμένιση του κόσμου, το ζητούμενο, όμως, είναι ένα. Η αγαπημένη σειρά του κοινού φτάνει στο τέλος της!

 

 

Ο 6ος και τελευταίος τίτλος αναμένεται να μεταδοθεί τον Ιούνιο του 2018 και αυτό που μένει είναι να δούμε, αν μετά τον Spacey ‘τιμωρηθεί’ και το τηλεοπτικό του alter ego, ο Frank Underwood…

 

[email protected]

Journalist, blogger, dreamer... Believe you can. And you're halfway there!