Home / Beauty  / Σύντομα η Kylie Cosmetics x Kendall collection

Σύντομα η Kylie Cosmetics x Kendall collection

Σύντομα η Kylie Cosmetics x Kendall collection
Η Kylie Cosmetics x Kendall collection δείχνει ότι το makeup είναι οικογενειακή υπόθεση

Η Kylie Cosmetics x Kendall collection είναι στα σκαριά… Η Kylie Jenner και το brand της Kylie Cosmetics θα συνεργαστεί με την Kendall Jenner για ένα νέο beauty collab, που υπόσχεται να ενθουσιάσει αφενός τους beautistas και αφετέρου τους fans οικογένειας Kardashian- Jenner.

Σύντομα η Kylie Cosmetics x Kendall collection
“You know Kendall was in a contract for a really long time…”

Η Kylie Jenner έχει μέχρι στιγμής συνεργαστεί με όλα τα υπόλοιπα μέλη της δημοφιλούς οικογένειας, πλην της αδερφής της Kendall. Πριν λίγες μέρες όμως ανακοίνωσε σε ένα instagram live πως πρόκειται να ενώσει τις δυνάμεις της με την αγαπημένη της αδερφή, για ένα ολοκαίνουργιο beauty collab.

https://www.instagram.com/p/Bu7svroDZFY/

Όπως μάλιστα εξομολογήθηκε στο live video η beauty mogul Kylie, δεν είχε προχωρήσει σε συνεργασία μέχρι στιγμής όχι γιατί δεν ήθελε κάποια από τις αδερφές, αλλά γιατί το supermodel Kendall είχε μέχρι πρόσφατα συμβόλαιο με τον γαλλικό κολοσσό ομορφιάς Esteé Lauder.

Σύντομα η Kylie Cosmetics x Kendall collection

Αναμένουμε με ανυπομονησία να δούμε τι θα περιέχει η Kylie Cosmetics x Kendall collection…

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!