Home / Good Life  / Συνταγές για το πιο αποτελεσματικό detox plan

Συνταγές για το πιο αποτελεσματικό detox plan

Συνταγές για το πιο αποτελεσματικό detox plan
Healtly και detox tips για να ξεκινήσετε την ημέρα σας

Ποιος είπε ότι το νόστιμο δεν είναι και υγιεινό; Είναι νόστιμες, υγιεινές και πολύ αποτοξινωτικές. Ο λόγος για τις σούπερ detox συνταγές που θα σας βοηθήσουν να νιώσετε ευεξία και να κάνετε ένα ισχυρό detox.

 
Lemon & ginger

Ένα μείγμα από χυμό λεμονιού, τζίντζερ και κουρκουμά είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε την ημέρα σας και να κάνετε ένα ισχυρό detox που θα σας αναζωογονήσει, θα σας δώσει ενέργεια και φυσικά θα σας βοηθήσει να αποβάλετε τις τοξίνες από τον οργανισμό σας.

 

 

Apple and turmeric

Το detox μείγμα από τον χυμό του εξαιρετικά ευεργετικού πράσινου μήλου σε συνδυασμό με τον κουρκουμά συνθέτει ένα σούπερ ποτό που συμβάλλει στην καλύτερη λειτουργία του οργανισμού, καθώς και στην αποτοξίνωση. Αν θέλετε να κάνετε το μείγμα σας πιο αποτελεσματικό σε ό,τι αφορά και το αδυνάτισμα και την βελτίωση της σιλουέτας σας βάλτε λίγο πιπέρι καγιέν και πιείτε το μείγμα κάθε πρωί, πριν φάτε το πρωινό σας γεύμα.

 

 

Pineapple and banana

Φτιάξτε ένα σούπερ γευστικό, αλλά και αποτοξινωτικό smoothie από ανανά, μπανάνα και γάλα αμυγδάλου για να οπλιστείτε αφενός με ενέργεια και κατά δεύτερον για να κάνετε ένα detox boost στον οργανισμό σας. Αν ακόμη αισθάνεστε κουρασμένοι και νιώθετε πως χρειάζεστε μία τόνωση, τότε το συγκεκριμένο ρόφημα είναι ό,τι χρειάζεστε. Ιδανικά μπορείτε να το καταναλώσετε και μία ώρα πριν την προπόνησή σας για να πάρετε δύναμη και να εκτελέσετε τις ασκήσεις σας πιο αποτελεσματικά.

 

 

Cucumber and lemon

To εξαιρετικά ενυδατικό αγγούρι, σε συνδυασμό με το αποτοξινωτικό και λιποδιαλυτικό λεμόνι και το μπρόκολο συνθέτουν ένα σούπερ smoothie που συμβάλλει αποτελεσματικά στην detox ρουτίνα σας και στον αποτελεσματικό καθαρισμό του οργανισμού σας.

 

 

 

Berries and spinach

Ένα ακόμη smoothie από μούρα διάφορων ειδών σε συνδυασμό με φύλλα από baby σπανάκι και χυμό αμυγδάλου μπορούν να δώσουν ένα ισχυρό boost στην καθημερινότητά σας να σας γεμίσουν με ενέργεια και να σας βοηθήσουν να αποτοξινώσετε σε βάθος τον οργανισμό σας.

 

 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!