Home / Fashion  / Συνδύασε το outfit με το φουσκωτό

Συνδύασε το outfit με το φουσκωτό

Το απόλυτο outfit για το φουσκωτό.

Πώς να συνδυάσεις το outfit σου με το φουσκωτό! Φλαμίνγκο, μονόκερος, κύκνος; Τι θα επιλέξεις εσύ; Το must φουσκωτό του φετινού καλοκαιριού σε περιμένει κι εσύ προσέχοντας την εμφάνισή σου μπορείς να το εκμεταλλευτείς! Πισίνες και θάλασσες στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο έχουν κατακλυστεί από φουσκωτά φλαμίνγκο, κύκνους, μονόκερους. Τι πρέπει όμως να προσέξεις εσύ για να συνδυάσεις αυτά τα χαριτωμένα και παιχνιδιάρικα φουσκωτά με το outfit σου;

 

Το ότι πηγαίνεις στην παραλία ή στην πισίνα, δε σημαίνει πως αυτόματα πρέπει να αποχωριστείς τη glam πλευρά του εαυτού σου. Υπάρχει τρόπος να προσθέσεις στο καλοκαιρινό σου beach ή poolside look πινελιές που θα το κάνουν να δείχνει ξεχωριστό και εντυπωσιακό.

 

Καταρχάς, διάλεξε το σωστό μαγιό, μπικίνι ή ολόσωμο που θα ταιριάζει με τη χρωματική απόχρωση του φουσκωτού που έχεις επιλέξει. Έπειτα φόρεσε το αστραφτερό σου χαμόγελο και ακολούθησε τα παρακάτω tips.

 

Διάλεξε ένα λαμπερό lip gloss. Μια juicy υφή σε κοραλλί ή ροζ χρώμα είναι ό,τι πρέπει για να αναδείξει το μαύρισμά σου και το φλαμίνγκο σου.

 

Παίξε με τα χρώματα στις σκιές ματιών και στα βερνίκια νυχιών. Δεν υπάρχουν όρια, αρκεί το αποτέλεσμα να είναι αισθητικά όμορφο και κομψό.

 

Διάλεξε μια αδιάβροχη μάσκαρα σε μπλε χρώμα για να αποφύγεις τα μαύρα σημάδια.

 

Για τις βραδινές εμφανίσεις, βάλε ιριδίζουσα πούδρα στο ντεκολτέ και στους ώμους. Το σίγουρο είναι πως θα εντυπωσιάσεις.

 

Φόρα πάντα γυαλιά ηλίου. Θα προστατέψεις τα μάτια σου και θα είσαι μια ντίβα.

 

Περπάτα ξυπόλητη στην παραλία και παίξε με το φουσκωτό σου ώστε να προσελκύσεις τα βλέμματα με τη φυσικότητα και τη χαριτωμένη διάθεσή σου.

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!