Home / Cozyhome  / Συναρπαστικά νέα και items από τον χώρο του design!

Συναρπαστικά νέα και items από τον χώρο του design!

Unique Design News! 

Τελευταία νέα και καινοτόμα items από τον design χώρο που επαναπροσδιορίζουν την καθημερινότητά μας και μας βοηθούν να ζούμε με στυλ και άνεση! 

 

 

Redefining work spaces

To σουηδικό brand επίπλων Blå Station φέρνει την επανάσταση στον χώρο εργασίας, επαναπροσδιορίζοντας τα κλασικά, συμβατικά γραφεία που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Το καινοτόμο τους project “BOB Job”, αποτελείται από πολυλειτουργικά και ευέλικτα καθίσματα- καναπεδάκια, ράφια και τραπεζάκια, που συνδυάζουν άψογα την πρακτικότητα με την άνεση, φέρνουν μία νέα πνοή στους χώρους εργασίας και στοχεύουν στην αύξηση της παραγωγικότητας και της δημιουργικότητας των εργαζομένων.

 

www.blastation.com

 

 

 

 
Make a Dish

 

Όταν η γαστριμαργία συναντά το design, το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από συναρπαστικό. Ο διάσημος Ιταλός chef Marco Ambrosino και ο designer Odo Fioravanti ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια ιδιαίτερη capsule συλλογή και ένα gourmet μενού, που ενώνει περίφημα τις δυο τέχνες και μας μυεί στον γοητευτικό τους κόσμο.

 

www.fioravanti.eu

 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!