Home / Beauty  / Στυλάτα και εύκολα hair styles για την παραλία

Στυλάτα και εύκολα hair styles για την παραλία

Επειδή και στις διακοπές θέλουμε να είμαστε stylish!

Κι ενώ είστε έτοιμες να φύγετε για τις καλοκαιρινές σας διακοπές, αναρωτιέστε αν θα πρέπει να βάλετε στη βαλίτσα βούρτσα και πιστολάκι.

 

Αφήστε τα κάτω, γιατί τα επόμενα hair styles που ακολουθούν χρειάζονται απλώς μερικά αξεσουάρ και λίγη φαντασία. Έτοιμες για την παραλία;

 

  • Όμορφες πλεξούδες

Δε θέλει κόπο θέλει τρόπο. Και αν όπως λέμε τα χέρια σας “πιάνουν” , δυο χαλαρές πλεξούδες στα πλάγια ή ακόμη και μία μόνο πίσω (γαλλική ή όποια άλλη καταφέρνετε) είναι το χτένισμα, που ταιριάζει με όλα τα beach outfits, από boho μέχρι και πιο girly looks.

 

 

  • Χαλαρό bun

Βγείτε από τη θάλασσα, ψεκάστε ένα λαδάκι για να ενυδατώσετε τα μαλλιά σας κι έπειτα πιάστε τα ψηλά, σε ένα χαλαρό bun (κουλούρα). Ό,τι πιο απλό και στυλάτο για την παραλία και όχι μόνο.

 

 

  • Τουρμπάνι

Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα summer hair trends της σεζόν και μπορεί να δώσει μεμιάς στυλ και χαρακτήρα σε ένα look. Έχετε πάντα στην τσάντα παραλίας ένα μακρόστενο βαμβακερό φουλάρι, με το οποίο θα δημιουργήσετε το τουρμπάνι σας με δυο κινήσεις -εντάξει… ίσως λίγες παραπάνω.

 

 

 

  • Beach waves

Οι φυσικές μπούκλες είναι το πιο ανεπιτήδευτο χτένισμα του καλοκαιριού. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα σπρέυ για beach wavy look ή πολύ απλά…αλατόνερο.

 

 

  • Wet look

Mόλις βγείτε από το νερό μη βιαστείτε να σκουπίσετε τα μαλλιά σας. Χτενίστε τα όλα προς τα πίσω με μία χτένα, η οποία θα έχει αραιά “δόντια”, αφού πρώτα περάσετε μια κρέμα κατά του φριζαρίσματος. όταν τα μαλλιά σας αρχίζουν να στεγνώνουν, βρέξτε τα ξανά και επαναλάβετε.

 

 

 

 

 

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath