Home / Beauty  / Στο χώρο της ομορφιάς και η Selena Gomez με το δικό της brand Rare Beauty

Στο χώρο της ομορφιάς και η Selena Gomez με το δικό της brand Rare Beauty

selena

Μετά τη Rihanna, τη Lady Gaga, την Jennifer Lopez και τις αδερφές Kardashian, η Selena Gomez ακολουθεί δημιουργώντας δικό της brand ομορφιάς.

 

Η Rare Beauty θα κυκλοφορήσει αρχικά με 48 αποχρώσεις σε make up και concealer, αποκλειστικά από τα καταστήματα Sephora.

 

 

Η Selena Gomez σε συνέντευξή της στο Interview μίλησε για το σκεπτικό που υπήρξε πίσω από τη δημιουργία του Rare Beauty:

 

“Ήθελα να ξεκινήσω έναν διάλογο για το πως μπορείς να κάνεις τον εαυτό σου να νιώθει υπέροχος. Δεν χρειάζεστε απαραίτητα όλα αυτά τα πράγματα για να αισθάνεστε όμορφοι. Οι άνθρωποι της γενιάς μου έχουν μια πίεση πως πρέπει μοιάζουν κάπως, κι εγώ θέλω να τους απαλύνω αυτήν την πίεση. Χρησιμοποιώ πραγματικούς ανθρώπους στις καμπάνιες μου.”

 

 

Ο λογαριασμός του Rare Βeauty στο Instagram απέκτησε ένα εκατομμύριο followers, μέσα σε μόνο λίγα λεπτά από την ανακοίνωση της Selena Gomez.

 

“Το να είσαι σπάνιος σημαίνει να είσαι άνετος με τον εαυτό σου. Νομίζω ότι το Rare Beauty μπορεί να είναι κάτι παραπάνω από ένα brand ομορφιάς. Θέλω όλοι μας να σταματήσουμε να συγκρίνουμε τους εαυτούς μας και να αγκαλιάσουμε τη δική μας μοναδικότητα.”

 

 

[email protected]

Ως Publishing Director & Editor-in-Chief της COZY Publications, καθημερινά αναζητώ ό,τι νέο, όμορφο και ενδιαφέρον, μαζί με τους αγαπημένους μου συνεργάτες! Η μυρωδιά του φρεσκοτυπωμένου χαρτιού με εξιτάρει, η ταχύτητα του digital κόσμου με συναρπάζει, όμως αυτό που με γοητεύει περισσότερο είναι οι άνθρωποι πίσω από αυτά, για την δημιουργικότητα τους, την αγάπη τους και το πάθος τους! Και έχω την τιμή να συνεργάζομαι με τέτοιους ανθρώπους! Απολαύστε τους μέσα από το COZYVIBE, αλλά και μέσα από το σύνολο των εκδόσεων μας!