Home / Cozyhome  / Στο πολύχρωμο σύμπαν της Florence Lopez

Στο πολύχρωμο σύμπαν της Florence Lopez

Το σπίτι της εμπόρου έργων τέχνης στο Παρίσι, μαγεύει με την αισθητική του!

 

Η διάσημη  έμπορος έργων τέχνης, Florence Lopez, κατοικεί σε ένα διαμέρισμα, που σε παρασύρει σε μια πολύχρωμη έκρηξη, μέσα από τα ιδιαίτερης αισθητικής αντικείμενά του.

Η ίδια υποδέχεται τους υποψήφιους πελάτες-αγοραστές στο σπίτι της, αφού όλα σχεδόν τα αντικείμενα μέσα σε αυτό είναι προς πώληση!

 

 

Το ξεχωριστού design διαμέρισμά της βρίσκεται στο 6ο διαμέρισμα του Παρισιού και συγκεκριμένα στην οδό Rue du Dragon. Η εκκεντρική Florence Lopez, επανασχεδιάζει και επαναδιακοσμεί το σπίτι της τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο ή κάθε φορά που ένα διακοσμητικό αντικείμενο κομβικής σημασίας για τη διακόσμηση του συγκεκριμένου χώρου πωλείται.

 

 

 

Στην παρούσα φάση, η διακόσμηση του σπιτιού της χαρακτηρίζεται από μπλε και πράσινες αποχρώσεις. Βραζιλιάνικα διακοσμητικά της δεκαετίας του ’50, ένα coffee table του Giuseppe Scapinelli, έργα τέχνης του Roberto Burle Marx στους τοίχους, ενός αρχιτέκτονα τοπίου του οποίου τη δουλειά γνώρισε η Lopez σε ένα ταξίδι της στη Βραζιλία και πολλά ακόμα μοναδικά design items, που σε λίγο καιρό θα αντικατασταθούν από νέα deco “διαμάντια”, τα οποία τόσο μοναδικά ξέρει να ανακαλύπτει η αντικέρ.

 

Γνωρίστε τον πολύχρωμο κόσμο της Florence Lopez εδώ!

 

 

PHOTO: Matthieu Salvaing

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath