Home / Beauty  / Στην παραλία χωρίς μακιγιάζ. Γίνεται!

Στην παραλία χωρίς μακιγιάζ. Γίνεται!

cozy vibe beauty face beach
Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές για μια επιμελώς ατημέλητη εμφάνιση.  

Είναι γεγονός ότι το έντονο μακιγιάζ δεν ταιριάζει στην παραλία!

Έτσι είναι κάπως υπερβολικό να εμφανιζόμαστε με make up, ψεύτικες βλεφαρίδες, ρουζ και βαμμένα χείλη…Τα παρακάτω tips θα σας βοηθήσουν να νιώσετε όμορφες στην παραλία και χωρίς μακιγιάζ χωρίς καμία ανασφάλεια, ιδιαίτερα τώρα που η επιδερμίδα μας δεν είναι ακόμα τόσο μαυρισμένη. Υιοθετήστε μια πιο διάφανη εκδοχή με στόχο να αναδείξετε την “ηλιόλουστη” πλευρά σας και να αποθεώσετε το “beach girl” που κρύβετε μέσα σας!

Παρακάτω ακολουθούν βασικά προϊόντα, όπως και ο τρόπος που θα τα τοποθετήσετε για να πετύχετε το ιδανικό “beach look”!

ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΜΕ ΧΡΩΜΑ

Προστατέψτε το δέρμα σας με ένα αντηλιακό προσώπου με χρώμα (Bb creme) δίνοντας έτσι μια πιο ζεστή απόχρωση στην επιδερμίδα, αλλά και μια διάφανη φυσική κάλυψη!

BRONZER

Επιλέξτε ένα bronzer σε μια απόχρωση που μοιάζει με αυτή του φυσικού μαυρίσματος και βεβαιωθείτε πως δεν περιέχει shimmer. Με ένα μεγάλο πινέλο πούδρας απλώστε το πρώτα στις καμπύλες του προσώπου (ζυγωματικά, μέτωπο κοντά στους κροτάφους και πηγούνι) που συνήθως καίει ο ήλιος, και μετά με ό,τι έχει μείνει πάνω στο πινέλο περάστε στα βλέφαρά σας και στο περίγραμμα του προσώπου σας.

ΜΑΤΙΑ

Κρατήστε ένα mascara που έχει σχεδόν αδειάσει και κάντε ένα πέρασμα στις βλεφαρίδες σας για να φαίνονται φυσικές. Αν δεν έχετε, βουρτσίστε με ένα καθαρό πινέλο τις βλεφαρίδες σας και ταμπονάρετε με λίγο λάδι, όπως καστορέλαιο.

ΧΕΙΛΗ

Τέλος με ένα lip balm θα ενυδατώσετε και θα αναδείξετε το φυσικό χρώμα των χειλιών σας!

 

SOS: Δεν ξεχνάμε ποτέ να πάρουμε μαζί μας στο νεσεσέρ τα αντηλιακά σώματος, αλλά και τα απαραίτητα προϊόντα για τη θάλασσα, όπως αντηλιακό για τα μαλλιά και αναζωογονητικό νερό για πρόσωπο και ντεκολτέ.

[email protected]

Professional Make up Artist