Home / Good Life  / Σειρές που θα σας συναρπάσουν αυτό το ΣΚ!

Σειρές που θα σας συναρπάσουν αυτό το ΣΚ!

5 σειρές που θα σας κρατήσουν παρέα το ΣΚ! 

Συγκεντρώσαμε 5 σειρές που θα σας κρατήσουν καθηλωμένους όλο το σαββατοκύριακο! Κάποιες από αυτές μάλιστα μπορείτε να τις ολοκλήρωσετε άνετα μέσα σε ένα σαββατοκύριακο! Ξεκινάμε: 

 

Bodyguard

H mini σειρά του BBC ολοκληρώνεται σε 6 επεισόδια και αποτελεί τέλεια επιλογή για το σαββατοκύριακό σας.  Η σειρά αφηγείται την ιστορία της Υπουργού Εσωτερικών του Συντηρητικού Κόμματος της Μεγάλης Βρετανίας, της οποίας τη φύλαξη αναλαμβάνει ένας βετεράνος στρατιωτικός, εν μέσω πολιτικών αναταραχών και τρομοκρατικών απειλών. Πολιτικό θρίλερ με ένταση που θα σας κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον! 

 

Παίζουν: Richard Madden, Sophie Rundle, Vincent Franklin

 

 

Killing Eve

H σειρά εστιάζει σε δυο γυναίκες. Την Eve, μια βαριεστημένη και έξυπνη, χαμηλόβαθμη αξιωματικό ασφαλείας της MI5, της οποίας η δουλειά γραφείου δεν ικανοποιεί την φιλοδοξία της να εξελιχθεί σε κατάσκοπο. Η Villanelle, είναι μια ασταθής, ταλαντούχα δολοφόνος που είναι προσκολλημένη στις ανέσεις που της προσφέρει η βίαιη δουλειά της. Δυο ατρόμητες και έξυπνες γυναίκες, το ίδιο παθιασμένες η μια με την άλλη, βρίσκονται πρόσωπο με πρόσωπο σε ένα επικό παιχνίδι γάτας-ποντικιού. Η συναρπαστική σειρά του BBC America και του AMC ανανεώθηκε για 2η σεζόν με το κοινό να αδημονεί για τα νέα επεισόδια! 

Παίζουν:  Jodie Comer, Sandra Oh, Fiona Shaw

 

 

Ozark 

Το ζεύγος των Byrdes και τα έφηβα παιδιά τους Charlotte και Jonah, αποτελούν μια φαινομεμικά συνηθισμένη οικογένεια με φυσιολογικές ζωές. Όλα φυσιολογικά εκτός από τη δουλειά του Marty, ενός οικονομικού σύμβουλου στο Chicago, ο οποίος ταυτόχρονα ξεπλένει χρήματα για το δεύτερο μεγαλύτερο καρτέλ ναρκωτικών του Μεξικού. Κάποια στιγμή όμως τα πράγματα θα στραβώσουν και ο Marty θα αναγκαστεί να μεταφέρει την οικογένεια του από τους ουρανοξύστες του Chicago στη λιμνώδη περιοχή του Ozarks στο Missouri. Δράμα, έγκλημα και θριλερικά στοιχεία ενώνονται στη σειρά του Netflix που έχει ολοκληρώσει ήδη 2 σεζόν. 

Παίζουν:  Jason Bateman, Laura Linney, Julia Garner

 

 

Mindhunter

Στα τέλη της δεκαετίας του ’70, δύο πράκτορες του FBI διευρύνουν την επιστήμη της εγκληματολογίας εμβαθύνοντας στην ψυχολογία του φόνου και πλησιάζοντας αληθινά “τέρατα”. 

Παίζουν: Jonathan Groff, Holt McCallany, Anna Torv

 

 

 

Stranger Things

Σειρά επιστημονικής φαντασίας που θα σας κρατήσει το ενδιαφέρον και πιθανόν θα γίνει η νέα σας τηλεοπτική συνήθεια. Ο πρώτος κύκλος εστιάζει στην εξαφάνιση ενός νεαρού αγοριού και την εμφάνιση ενός ψυχοκινητικού κοριτσιού, που βοηθά τους φίλους του στην αναζήτησή τους, ενώ ο μεγαλύτερος αδελφός του αγοριού, η μητέρα του και ο αρχηγός της αστυνομίας της πόλης θα ξεκινήσουν τη δική τους έρευνα. 

Παίζουν: Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Winona Ryder

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!