Home / Good Life  / Art & Culture  / Σειρές που είδαμε και σας προτείνουμε

Σειρές που είδαμε και σας προτείνουμε

Σειρές που είδαμε και σας προτείνουμε
Αξίζει να τις παρακολουθήσετε. 

Αξίζουν μία ευκαιρία και μπορείτε να δείτε -ίσως και σε ένα μόλις σαββατοκύριακο. Οι σειρές δεν είναι τοποθετημένες με αξιολογική σειρά. 

 

 

Unbelievable.

Διαθέσιμη στην πλατφόρμα του Netflix, η μίνι σειρά Unbelievable είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα και πρόκειται να σας συγκλονίσει. Τα περιστατικά έγιναν γνωστά στο ευρύ κοινό από το άρθρο των T. Christian Miller και Ken Armstrong με τίτλο “Μια απίστευτη ιστορία βιασμού”, το οποίο κέρδισε το βραβείο Πούλιτζερ το 2015. Η σειρά είναι μια γροθιά στο στομάχι και πρέπει να τη δείτε όλοι άνδρες και γυναίκες.  

 

Δημιουργοί: Susannah Grant, Michael Chabon, Ayelet Waldman

Ηθοποιοί: Kaitlyn Dever, Toni Collette, Merritt Wever 

 

 

 

The Witcher. 

Συνεχίζουμε με μία σειρά που μπορείτε επίσης να δείτε στο Netflix, βγήκε πριν λίγο καιρό και έχει αποκτήσει ήδη φανατικούς θαυμαστές. Βασισμένη στα βιβλία του Andrzej Sapkowski θα σας συνεπάρει με την επική, σκοτεινή της ατμόσφαιρα και την ενδιαφέρουσα πλοκή της, ενώ επίσης θα αγαπήσετε πολύ και το τραγούδι “”Toss a Coin to Your Witcher”, καθώς μόλις το ακούσετε θα σας “κολλήσει”. Η σειρά είχε ήδη γίνει παιχνίδι που αγαπήθηκε από τους απανταχού gamers. Ξεκινήστε την. 

 

Δημιουργός: Lauren Schmidt

Ηθοποιοί: Henry Cavill, Freya Allan, Anya Chalotra

 

 

 

You- 2η σεζόν.

Η συνέχεια της σειράς που αγαπήθηκε πολύ, είναι διαθέσιμη εδώ και δύο περίπου εβδομάδες, προσφέροντάς στο κοινό κι άλλες στιγμές αγωνίας. Ο πρωταγωνιστής θέλει να ξεφύγει από το παρελθόν, τα εγκλήματα που τον καταδιώκουν αλλά και την οργισμένη πρώην του Candace. Εγκαταλείπει τη Νέα Υόρκη και ξεκινά μία νέα ζωή στο Λος Άντζελες όπου και γνωρίζει τη Love, την οποία ερωτεύεται. Άραγε, θα επαναλαβάβει όσα έκανε με την Beck; 

 

Δημιουργοί: Greg Berlanti, Sera Gamble

Ηθοποιοί: Penn Badgley, Ambyr Childers, Elizabeth Lail 

 

 

 

The Morning Show.

Κλείνουμε με μία σειρά που δεν είναι παραγωγής Netflix, αλλά είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα του Apple TV+. Με πρωταγωνίστριες δύο αξιόλογες ηθοποιούς, την Jennifer Aniston και Reese Witherspoon, μας δείχνει τις προσκλήσεις και δυσκολίες που αντιμετώπιζει η ομάδα της πιο επιτυχημένης πρωινής εκπομπής της Αμερικής, μετά την κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος του μέχρι πρότινος συμπαρουσιαστή του πρωινού Mitch Kessler (Steve Carell). Η σειρά πήγε πολύ καλά, μάλιστα προτάθηκε για 3 Χρυσές Σφαίρες και περιμένουμε με ανυπομονησία τη 2η σεζόν. 

 

Δημιουργοί: Jay Carson, Kerry Ehrin

Ηθοποιοί: Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Billy Crudup

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!