Home / Wellness  / Health  / Σαλάτες: Κάντε τις healthy και tasty!

Σαλάτες: Κάντε τις healthy και tasty!

Νόστιμες και διαιτητικές σαλάτες!

Φτιάξτε μόνοι σας γευστικές και ελαφριές σαλάτες, ιδανικές για προσεγμένη και ισορροπημένη δίαιτα! Αν θέλετε να διατηρήσετε τη σιλουέτα σας ή να χάσετε βάρος, οι σαλάτες είναι η καλύτερη λύση για τα μεσημεριανά ή και τα βραδινά σας γεύματα. Νόστιμες, υγιεινές, θρεπτικές και χωρίς πολλές θερμίδες, οι σαλάτες θα σας βοηθήσουν να χορτάσετε, χωρίς να σας επιβαρύνουν θερμιδικά.

Caesar goes light!

H κλασική και νόστιμη σαλάτα Caesars γίνεται πιο ελαφριά και κατάλληλη για δίαιτα, με ένα dressing που έχει λιγότερες θερμίδες και λιπαρά. Χρησιμοποιήστε ψητό στήθος κοτόπουλου και προσθέστε μπαχαρικά για επιπλέον γεύση.

Green and sweet!

Συνδυασμός συναρπαστικών λαχανικών και γεύσεων, η σαλάτα με μπρόκολο, αβοκάντο, baby σπανάκι, κατσικίσιο τυρί, λιναρόσπορος, σταφύλια και cranberries, θα σας ανταμείψει γευστικά. Αλμυρές νότες, μπλέκονται αναπάντεχα με γλυκές γεύσεις δημιουργώντας ένα healthy, diet και απολαυστικό αποτέλεσμα.

Aromatic pleasure

Γευστικά εσπεριδοειδή, ρόδι και καρύδια μπλέκονται με ρόκα, παντζάρι και baby σπανάκι δημιουργώντας μία αρωματική και απόλυτα ελαφριά σαλάτα για εκλεπτυσμένους ουρανίσκους.

Tasty shrimps

Κατάλληλη για μεσημεριανό ή βραδινό γεύμα, η σαλάτα με αβοκάντο, lime, μάνγκο και νόστιμες γαρίδες, θα φέρει μονομιάς το καλοκαίρι στον ουρανίσκο σας.

Veggie Pasta

Ντοματίνια, τυρί φέτα, λίγο λάδι, πιπέρι και πένες συνθέτουν μία νόστιμη μακαρονοσαλάτα που σας γεμίζει ενέργεια. Καλύτερα να καταναλώσετε την συγκεκριμένη σαλάτα το μεσημέρι ώστε έχετε δυνάμεις για την υπόλοιπη μέρα.

Detox vibes

Κινόα, ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι και άλλα λαχανικά όπως ντομάτα, τυρί φέτα και ελιές δημιουργούν ένα γευστικότατο και εξαιρετικά αντιοξειδωτικό αποτέλεσμα.

Σαλάτες: Κάντε τις healthy και tasty!

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!