Home / Men  / Πώς να φορέσετε τα black jeans σας σε όλες τις γιορτινές σας εμφανίσεις!

Πώς να φορέσετε τα black jeans σας σε όλες τις γιορτινές σας εμφανίσεις!

4 προτάσεις, για να εντυπωσιάσετε! 

 

Δεν υπάρχει πιο “βολικό” κομμάτι στην αντρική γκαρνταρόμπα από το αγαπημένο σε όλους μαύρο slim fit τζιν! Είναι κολακευτικό για τη σιλουέτα, είναι μοντέρνο και συνδυάζεται είτε με καλό ντύσιμο είτε με casual!

Αν, λοιπόν, το αγαπάτε και εσείς εξίσου με μας, ορίστε 4 τρόποι για να μην το αποχωριστείτε καθόλου σε όλες τις γιορτινές εξόδους!

 

Στο οικογενειακό τραπέζι:

Όταν συναναστρέφεσαι τους γονείς και τους συγγενείς σου, καλό είναι να δείχνεις “καλοντυμένος” και να μην εμφανιστείς με σκισμένο τζιν! Όχι τίποτα, εσύ θα ακούσεις όλη τη γκρίνια! Συνδυάζοντας το μαύρο σου τζιν με ένα παλτό και ένα κόκκινο ζιβάγκο, επιτυγχάνεις τον στόχο αυτό και είσαι και στυλάτος!

 

 

Οι βραδιές των ρεβεγιόν:

Συνδυάστε το μαύρο τζιν σας με ένα tuxedo blazer και chelsea boots και θα είστε ο βασιλιάς του πάρτυ!

 

 

Το πάρτυ μετά τη δουλειά:

Αν έχετε σκοπό, να παραβρεθείτε σε ένα από τα μικρά παρτάκια με συναδέλφους μετά τη δουλειά, το μαύρο σας τζιν με ένα bomber jacket σε καρό μοτίβο και μποτάκια είναι η ιδανική επιλογή. Ούτε πρόχειρα ντυμένος, ούτε και για βραδιά ρεβεγιόν, το συγκεκριμένο look θα σας βγάλει ασπροπρόσωπο!

 

 

Το ρομαντικό δείπνο:

Χριστούγεννα είναι, δε μπορεί, θα βγείτε για ένα ρομαντικό δείπνο με την καλή σας. Ε, φροντίστε να δείχνετε σαν σταρ του σινεμά. Σαν τον Chris Hemsworth ένα πράγμα! Φορέστε το μαύρο σας τζιν με μαύρο πουκάμισο, ένα blazer σε έντονο χρώμα και μαύρα καλά παπούτσια και αφήστε την αγαπημένη σας να σας ερωτευτεί ξανά!

 

[email protected]

Journalist, blogger, dreamer... Believe you can. And you're halfway there!