Home / Fashion  / Πώς να φορέσετε με τον πιο stylish τρόπο τη φόρμα εργασίας

Πώς να φορέσετε με τον πιο stylish τρόπο τη φόρμα εργασίας

Η απόλυτη τάση της σεζόν αναβαθμίζεται!

Η “φόρμα εργασίας” ή αλλιώς boiler suit είναι μία από τις πολύ δυνατές τάσεις της φετινής σεζόν και μπορεί να συνδυαστεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, δημιουργώντας ενδιαφέροντα σύνολα.

 

Aκολουθούν tips για να αναβαθμίσετε το αγαπημένο σας trend.

 

 

  • Δώστε chic αέρα στο boiler suit επιλέγοντας όχι το αναμενόμενο, δηλαδή chunky μποτάκια ή uggly sneakers αλλά κομψά, δετά μποτίνια -αυτά που τα κορδόνια τους θυμίζουν κορσέ- τα οποία είναι hot trend για φέτος.

 

 

 

  • Ένα bomber jacket με ultra fluffy χαρακτήρα μετατρέπει τη φόρμα εργασίας στο πιο ζεστό και στυλάτο χειμερινό σύνολο.

 

 

 

  • Αν ανήκετε στις πιο τολμηρές, επιλέξτε ένα boiler suit από βινύλ και παίξτε με τις διαφορετικές υφές στο πανωφόρι και στα παπούτσια.

 

 

 

  • Δώστε σε μια χακί φόρμα εργασίας με militaire αναφορές, bold νότες, με ένα μπουφάν σε κίτρινο χρώμα αλλά και μία εξίσου έντονη τσάντα. Απευθείας το σύνολο γίνεται πιο girlie και ενδιαφέρον.

 

 

 

 

  • Το tie-dye είναι ακόμα ένα από τα trends που έκαναν την εμφάνισή τους μέσα στο 2019. Επιλέξτε μια ανάλογη φόρμα, κρατώντας χαμηλούς τόνους στα αξεσουάρ, με λευκά sneakers και λευκή τσάντα.

 

 

 

  • Πώς μπορείτε να νιώσετε θηλυκή μέσα σε μία φόρμα εργασίας; Επιλέξτε ψηλοτάκουνα, snakeskin μποτίνια και μία κόκκινη καπιτονέ τσάντα. Ultra feminine & stylish!

 

 

 

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath