Home / Fashion  / Πώς να φορέσεις την ψάθινη τσάντα, το απόλυτο trend της σεζόν

Πώς να φορέσεις την ψάθινη τσάντα, το απόλυτο trend της σεζόν

Τρόποι για να τη συνδυάσετε με κάθε σας outfit!

Η ψάθινη τσάντα ήταν, είναι και θα παραμείνει το απόλυτο καλοκαιρινό αξεσουάρ, αφού έχει ταυτιστεί με την ανεμελιά και την ανεπιτήδευτη κομψότητα.

 

Φέτος το καλοκαίρι, θα φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ, αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι των casual αλλά και formal εμφανίσεών μας.

 

Ακολουθούν 4+1 τρόποι για να υιοθετήσετε την ψάθινη τσάντα στα καθημερινά σας looks.

 

 

1.Mε μακρύ φόρεμα.

Μία εικόνα ίσον 1000 λέξεις. Μακρύ, αέρινο φόρεμα με floral μοτίβα και ψάθινο τσαντάκι-καλάθι. Ρομαντισμός και summer chic διάθεση σε ένα look. Σκέφτεστε κάτι πιο όμορφο για το καλοκαίρι;

 

 

2. Με τζιν παντελόνι.

Κι επειδή ακόμη και το καλοκαίρι δεν “παροπλίζουμε” το αγαπημένο μας τζιν, η ψάθινη τσάντα έρχεται να δώσει στο outfit “τζιν και τοπ” ένα πιο ιδιαίτερο twist. Aπό το πρωί για έναν καφέ, μέχρι και το βράδυ για ένα χαλαρό ποτό, είναι το σύνολο, που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες.

 

 

3. Με το lbd (little black dress).

Το γνωστό πια σε όλες μικρό, μαύρο φόρεμα είναι κομμάτι πασπαρτού, για τη χειμερινή αλλά και την καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα. Στην πιο μίνι πια εκδοχή -λόγω ζέστης- συνδυάζεται ιδανικά με ένα clutch από ψάθα ή ένα μικρό πλεκτό καλάθι, με χρυσές λεπτομέρειες στο κούμπωμα, για πιο formal εμφανίσεις.

 

 

4. Με σορτς και σανδάλια.

Το απόλυτο summer look για ανέμελες βόλτες στο νησί αλλά και την πόλη. Δημιουργήστε το απόλυτο boho outfit, επιλέγοντας ένα τζιν σορτσάκι και ένα ζευγάρι σανδάλια από σχοινί. Προσθέστε στην ψάθινη τσάντα σας ένα μεταξωτό φουλάρι με πολύχρωμα patterns ή φουντίτσες, για ακόμη περισσότερα bohemian vibes.

 

 

 

4+1. Mε καφτάνι.

Αλλιώς, το πιο αγαπημένο καλοκαιρινό outfit. Mαγιό, αέρινο καφτάνι με λαχούρια ή σε γήινες αποχρώσεις και μεγάλη ψάθινη τσάντα -όσο πιο μεγάλη τόσο το καλύτερο. Chic, άνετο και απόλυτα διαχρονικό.

 

 

 

 

Kαλό καλοκαίρι με στυλάτες εμφανίσεις!

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath