Home / Beauty  / Πώς να πετύχετε το απόλυτο sleek wet look με 5 βήματα

Πώς να πετύχετε το απόλυτο sleek wet look με 5 βήματα

Είναι το απόλυτο summer hair look και τώρα μπορείτε και εσείς να το φτιάξετε μόνες σας. Το wet look θα σας “λύσει” κυριολεκτικά τα χέρια, από το πρωί μέχρι και το βράδυ, για καλοκαιρινές εμφανίσεις, που κερδίζουν τα βλέμματα!

 

 

1.H κατάλληλη προετοιμασία.

Χρησιμοποιήστε ένα σαμπουάν και μία μάσκα, που ενισχύουν τη λάμψη των μαλλιών. Στη συνέχεια χτενίστε πολύ καλά και με αργές κινήσεις, ώστε να μην υπάρχουν κόμποι, που δε βοηθούν σίγουρα στο λείο αποτέλεσμα που θέλουμε και στεγνώστε τα μαλλιά σας. Όσο περίεργο κι αν ακούγεται το wet look είναι πιο επιτυχημένο σε στεγνά μαλλιά.

 

 

2.Διαλέξτε το στυλ που θέλετε.

Το wet look είναι ιδανικό για κάθε τύπο μαλλιών, από πολύ κοντά μέχρι και μακριά. Επιλέξτε πού θέλετε να κάνετε τη χωρίστρα σας και στη συνέχεια είτε μπορείτε να πιάσετε τα μαλλιά σε χαμηλό ban (κότσο), την απόλυτη τάση για το καλοκαίρι του 2020 είτε να τα αφήσετε όλα τραβηγμένα πίσω. Προσοχή στις αφέλειες! Πηγαίνουν πίσω μαζί με τα υπόλοιπα μαλλιά. Τα τσιμπιδάκια είναι ένας τρόπος για να το καταφέρετε.

 

 

 

3.Εφαρμόστε το gel.

To μυστικό του σωστού wet look κρύβεται στα προϊόντα styling και πιο συγκεκριμένα στο gel που θα επιλέξετε και το οποίο θα πρέπει να έχει δυνατό κράτημα. Βάλτε μια ποσότητα ανάμεσα στα δάχτυλά σας, καθώς η θερμότητα που παράγεται βοηθάει στη σωστή εφαρμογή, και στη συνέχεια απλώστε από τη ρίζα έως και τις άκρες, αργά και προσεκτικά. Επιμείνετε στην περιοχή που έχετε φύτρες.

 

 

 

 

4.Σταθεροποιήστε με σπρέυ φιξαρίσματος.

Λίγη λακ χρειάζεται πάντα, ώστε να σταθεροποιήσετε ακόμα περισσότερο το wet look. Eπιμείνετε στη ρίζα.

 

 

 

5.Δουλέψτε τις άκρες σας.

Αφού ολοκληρώσετε, καλό θα ήταν να “χαλάσετε” επιμελώς τις άκρες, είτε με ένα salt spray είτε απλώς με τα δάχτυλά σας, για ένα chic casual look.

 

 

 

 

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath