Home / Beauty  / Πώς να πετύχετε ένα άψογο bronze look

Πώς να πετύχετε ένα άψογο bronze look

beauty face bronze look
Όταν το bronze look γίνεται το “κλειδί” για μια υγιή εμφάνιση!

Το καλοκαίρι όλες οι γυναίκες αναζητάμε bronze επιδερμίδα γιατί αναμφισβήτητα αποπνέει αυτοπεποίθηση και κάνει την εμφάνισή μας πιο sexy… Πλέον, όμως, όπως προστάζει η μόδα το μακιγιαζ πρεπει να γίνεται με τον πιο φυσικό τρόπο, χωρίς υπερβολές στις γυαλάδες και στα shimmering προϊόντα.

Πώς λοιπόν θα αποκτήσετε το τέλειο healthy bronzed look με λίγα και εύκολα βήματα;

 

  • Το καλοκαίρι αφυδατώνεται το δέρμα σας πολύ περισσότερο,οπότε για να πετύχετε το ” healthy look ” πρέπει οπωσδήποτε να ενυδάτώσετε την επιδερμίδα σας με μια πλούσια σε ενυδατικούς παράγοντες κρέμα..

 

  • Επιλέξτε ένα font de tent με ενυδατική σύνθεση και διάφανη κάλυψη. Βέβαια για να πετύχετε ένα πιο bronze αποτέλεσμα, αν δεν έχετε ήδη μαυρίσει, καλό θα ήταν να προτιμήσετε έναν με δυο τόνους πιο σκούρο τόνο. Ένα τέτοιο προϊόν θα σας χαρίσει φρεσκάδα και λάμψη καλύπτοντας τις ατέλειες με διαφάνεια.

 

  • Ενισχύστε τη φωτεινότητα στο προσώπό σας με φυσικό τρόπο σε συγκεκριμένα σημεία, ώστε να δείχνει πιο φρέσκο και νεότερο, με ένα concealer σε πιο ανοιχτή απόχρωση απο τη βάση σας. Απλώστε μικρή ποσότητα και ταμποναριστά κάτω απο τα μάτια, στο πιο σκοτεινό σημείο τους (μισοφέγγαρο), στο Τ, ψηλά στα ζυγωματικά, πάνω απο τα φρύδια και λίγο στο πιο ψηλό σημείο των χειλιών σας.

 

  • Σειρά έχει η terracotta που θα σας δώσει το επιθυμητό ηλιοκαμένο αποτέλεσμα. Επιλέξτε ένα προϊόν χωρίς shimmering για πιο φυσικό αποτέλεσμα. Τοθετηστε την πρώτα στα κόκκαλα των μήλων σας, έπειτα στο Γ που δημιουργείται μεταξύ μετώπου και κόκκαλων των μήλων και τέλος ένα πέρασμα στο πηγούνι σας.

 

  •  Η χρυσαφένια επιδερμίδα πρεπει να επιτυγχάνεται με φειδωλή χρήση των illuminate ή shimmering προϊόντων και τοποθετείται ακριβώς στα ίδια σημεία που φωτίσατε με το concealer ΕΚΤΟΣ απο το σημείο κάτω απο τα μάτια (μαύρους κύκλους). Κυκλοφορούν σε διάφορες υφές στην αγορά για να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο (υγρή ,stick ή μορφή powder).

 

  • Στα μάτια συνεχίστε με ένα φαρδύ πινέλο για σκιά, επιλέγοντας ένα χρώμα σε γήινους τόνους όπως καφέ, κανελί, χρυσορόζ ή κλασικό bronze σε όλο το κινητό βλέφαρο, δημιουργώντας ένα smooth smokey αποτέλεσμα και με ό,τι ποσότητα μείνει στο πινέλο κάντε ένα πέρασμα και στο κάτω μέρος των ματιών σας, σύριζα στις βλεφαρίδες. Ολοκληρώστε με με ένα μαύρο mascara στα μάτια, περνώντας το με κινήσεις προς τα έξω για πιο ζωηρό βλέμμα.

 

  • Τέλος, στα χείλη προτιμήστε ένα κραγιόν σε nude απόχρωση, lip liner στο χρώμα των χειλιών και για πιο juicy αποτέλεσμα, ελάχιστο lip gloss στο κέντρο των χειλιών για όγκο σε ροδακινί απόχρωση!
 
EXTRAS
Don’t’s:

Όσο λιγότερο προϊόν, τόσο πιο “healthy” και καθαρό θα είναι το αποτέλεσμα. LESS IS MORE… Μη βαραίνετε τα μάτια σας με ψεύτικες βλεφαρίδες, eyeliner και έντονα μολύβια! Αυτά ταιριάζουν σε άλλο look…


Do’s:

Μπορείτε να περάσετε με ενα φαρδύ πινέλο πούδρας λίγη terracotta και λίγο illuminate στα κόκκαλα, στους ώμους και στο ντεκολτέ. Μέσα στο βλέφαρο μπορείτε να τοποθετήσετε λίγο λευκό ή μπεζ μολύβι για πιο ξεκούραστο και φωτεινό βλέμμα.

 

Σίγουρα αν ακολουθήσετε αυτά τα βήματα θα αποκτήσετε το πιο κομψό “Healthy Bronzed look”!

Καλή επιτυχία!

[email protected]

Professional Make up Artist