Home / Beauty  / Πώς θα φτιάξετε μπούκλες χωρίς θερμότητα! (+video)

Πώς θα φτιάξετε μπούκλες χωρίς θερμότητα! (+video)

Κυματιστά μαλλιά και μπούκλες χωρίς ψαλίδι; Γίνεται! 

Η θερμότητα είναι καταστρεπτική για την υγεία των μαλλιών. Αποδυναμώνει την τρίχα, την αφυδατώνει, την κάνει περισσότερο ευάλωτη σε σπασίματα και προκαλεί ψαλίδα που είναι ίσως ο χειρότερος εχθρός των μαλλιών μας.

Για όλους τους παραπάνω λόγους είναι καλό να περιορίσουμε τη χρήση εργαλείων styling που εκπέμπουν υψηλές θερμοκρασίες, όπως είναι το ψαλίδι, η ισιωτική ή τα σεσουάρ και να στραφούμε σε εναλλακτικούς τρόπους δημιουργίας wavy hair look, χρησιμοποιώντας υλικά που έχουμε όλοι σπίτι μας όπως αυτοσχέδια ρόλει με πανί, ή λωρίδες από ύφασμα, ρόλει με πετσέτα ή κάλτσες, με κορδέλα, με καλαμάκια της κουζίνας ή τα κλασικά τσιμπιδάκια των μαλλιών μας. 

Ακόμη, μπορείτε να αποκτήσετε πλούσιες, εντυπωσιακές μπούκλες στον ύπνο σας.

Διαβάστε εδώ τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε, ώστε το επόμενο πρωί να έχετε ένα νέο look! 

 

Πώς θα φτιάξετε μπούκλες χωρίς θερμότητα! (+video)

 

Extra Care Hair Tip:  Εμπιστευτείτε τα ενυδατικά, θρεπτικά λαδάκια μαλλιών και εντάξτε φυσικές μάσκες μαλλιών για ενυδάτωση, αναδόμηση και βαθιά θρέψη στην ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών σας. Το hair care είναι πολύτιμο, μην το υποτιμάτε και υιοθετήστε tips που θα κρατήσουν τα μαλλιά σας υγιή και λαμπερά. 

 

Πώς μπορείτε να φτιάξετε μπούκλες με ένα πανί ή μια λωρίδα υφάσματος. 

 

ΚΑΙ 

 

Πώς μπορείτε να φτιάξετε μπούκλες με καλαμάκια

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!