Home / Beauty  / Πώς θα προστατέψετε τα μαλλιά σας το καλοκαίρι

Πώς θα προστατέψετε τα μαλλιά σας το καλοκαίρι

Πώς θα προστατέψετε τα μαλλιά σας το καλοκαίρι
O πεντάλογος για υγιή μαλλιά το καλοκαίρι. 

Είναι 5, είναι αποτελεσματικά και προστατεύουν τα μαλλιά σας από τις ακραίες θερμοκρασίες,το αλάτι της θάλασσας και την βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία. Ακολουθούν τα πέντε tips που πρέπει με ευλάβεια να ακολουθείτε για να μην καταστραφούν τα μαλλιά σας το καλοκαίρι. 

 

 

Cover up!

Τι θα λέγατε για ένα stylish μαντήλι, καπέλο ή άλλα όμορφα αξεσουάρ; Προστατεύουν τα μαλλιά σας από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου και παράλληλα σας χαρίζουν επιπλέον πόντους στυλ για τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις. Φέτος, προτιμήστε τέτοια αξεσουάρ και εξασφαλίστε πως η σύνθεσή τους δεν είναι συνθετική, για να μην προκαλέσει στα μαλλιά σας στατικό ηλεκτρισμό.

 

Sunscreen products. 

Στην αγορά θα βρείτε πληθώρα προϊόντων που περιέχουν αντηλιακό δείκτη προστασίας όπως σαμπουάν για τα μαλλιά. Εμπιστευθείτε τα γιατί θωρακίζουν την τρίχα, η οποία περνά διάφορες δοκιμασίες το καλοκαίρι. 

 

The masks. 

Οι μάσκες μαλλιών είναι εδώ για να επανορθώσουν όποια βλάβη κάνει ο ήλιος και οι υψηλές θερμοκρασίες στο τριχωτό της κεφαλής μας. Όταν δε τα μαλλιά σας είναι βαμμένα, τότε έχετε ανάγκη από περισσότερη ενυδάτωση και αναδόμηση. Μην ξεχνάτε να κάνετε μάσκες μαλλιών 2 φορές την εβδομάδα και προτιμήστε προϊόντα που έχουν φυσικά συστατικά και στοιχεία που ενυδατώνουν σε βάθος. 

 

 

 

The conditioner.

Εάν έχετε ξηρά και εύθραυστα μαλλιά, χρησιμοποιήστε οπωσδήποτε conditioner, κάθε φορά που τα λούζετε. Αφήστε το περίπου δέκα λεπτά να δράσει και στη συνέχεια ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα σε ήδη νωπά μαλλιά απλώστε λαδάκια μαλλιών όπως είναι το θαυματουργό για την τρίχα, argan oil. 

 

Natural styling. 

Aφεθείτε στην ομορφιά του καλοκαιριού και αφήστε για λίγο τα εργαλεία styling. Η ομορφιά βρίσκεται στην απλότητα και η απουσία θερμότητας που την συνεπάγεται, βοηθά τα μαλλιά σας να μην καταστρέφονται. Επιλέξτε χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε χωρίς εργαλεία μαλλιών που εκπέμπουν θερμότητα, όπως είναι τα φυσικά και εξαιρετικά εντυπωσιακά beach waves

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!