Home / Beauty  / Πώς δεν θα κάνετε πανάδες

Πώς δεν θα κάνετε πανάδες

Πώς δεν θα κάνετε πανάδες
Tips για να μην κάνετε πανάδες. 

Ακολουθούν τρόποι για να μην κάνετε πανάδες και να αποφύγετε την εμφάνισή τους. Τι πρέπει να κάνετε; 

 

Η σωστή μέρα απ΄το πρωί φαίνεται. 

Μετά τον καθαρισμό του προσώπου σας κάθε πρωί, πρέπει να μην ξεχνάτε να βάζετε και την ενυδατική σας κρέμα. Μετά την ενυδατική σας κρέμα, μην παραλείπετε σε καθημερινή βάση και ανά τακτά χρονικά διαστήματα κατά τη διάρκεια της ημέρας να βάζετε αντηλιακό -καλύτερα με δείκτη προστασίας SPF50. Εκτός από το πρόσωπο απλώστε την αντηλιακή κρέμα (αρκετή ποσότητα) στον λαιμό, τα χέρια αλλά και το ντεκολτέ. Αυτά άλλωστε είναι τα σημεία που πρέπει να προσέχετε περισσότερο, καθώς εκεί μπορεί να εμφανιστούν κηλίδες. 

 

Μην ξεχνάτε ποτέ τον βραδινό καθαρισμό προσώπου. 

Είναι απαραίτητος για να διατηρήσετε το δέρμα σας καθαρό και να το προστατέψετε. Κάντε καθημερινό καθαρισμό, πρωί και βράδυ και απομακρύνετε από το δέρμα σας ό,τι περιττό και επιβλαβές. 

 

 

Πώς δεν θα κάνετε πανάδες

 

 

Πιείτε πολύ νερό. 

Ένας τρόπος για να θωρακίσετε το δέρμα σας είναι να πίνετε πολύ νερό, να κάνετε μία διατροφή πλούσια σε αντιοξειδωτικά, που συμβάλλουν στην πρόληψη των πανάδων και φυσικά να κόψετε το κάπνισμα. 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!