Home / Good Life  / Πότε θα κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος της σειράς Élite

Πότε θα κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος της σειράς Élite

Πότε θα κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος της σειράς Élite
Élite: Οι πρωταγωνιστές της σειράς μαρτυρούν την ημερομηνία κυκλοφορίας της.

Μετά την τεράστια επιτυχία του Casa de Papel, η σειρά Élite, έκλεψε τις καρδιές των θεατών, φέρνοντάς τους λίγο πιο κοντά με την ισπανική κουλτούρα. Η δεύτερη σεζόν της ισπανικής σειράς του Νetflix πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στην μικρή οθόνη, με τους απανταχού fans της σειράς να περιμένουν με ανυπομονησία την ημερομηνία κυκλοφορίας της. 

 

Πότε θα κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος της σειράς Élite

 

Ο πρώτος κύκλος της σειράς έκανε πρεμιέρα στις 5 Οκτωβρίου του 2018, με 8 συναρπαστικά επεισόδια, που κέρδισαν την καρδιά του κοινού σε διεθνές επίπεδο. Σε ό,τι αφορά την υπόθεση της σειράς, διαδραματίζεται στο ιδιωτικό λύκειο Λας Ενσίνας -το καλύτερο σχολείο για εκλεκτούς στην Ισπανία- , όπου η ελίτ της χώρας στέλνει τα παιδιά της να σπουδάσουν. Ναρκωτικά, σεξ, ψέματα, απειλές, μία κλοπή και ένας φόνος συνέθεσαν τον πρώτο κύκλο της σειράς και εμείς αναμένουμε με αγωνία να δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια.

 

Πότε θα κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος της σειράς Élite

 

Σύμφωνα με πληροφορίες στο καστ της 2ης σεζόν εκτός από τους Miguel Herrán, Jaime Lorente, Itzán Escamilla, Miguel Bernardeau, Arón Piper, Ester Expósito, Mina El Hammani, Álvaro Rico, Omar Ayuso και Danna Paola θα προστεθούν και νέα πρόσωπα όπως οι Jorge Lopez, Georgina Amorós και Claudia Salas. Ο δεύτερος κύκλος θα αποτελείται και πάλι από 8 επεισόδια, ενώ πρόκειται να γυριστεί και τρίτος. 

 

Πότε όμως θα κάνει πρεμιέρα η 2η σεζόν; 

Σύμφωνα με το μικρό video που κυκλοφόρησε από το Netflix στο youtube, η δεύτερη σεζόν της σειράς θα κάνει πρεμιέρα τον προσεχή Σεπτέμβριο, ενώ οι πρωταγωνιστές Guzman και Lu, απέφυγαν με έναν ιδιαίτερο τρόπο να ανακοινώνουν το ακριβές release date, μάλλον για να μας κρατήσουν λίγο ακόμη σε αγωνία. Δείτε το video

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!