Home / Lifestyle  / Celebrities  / Πόσο κόστισε το μονόπετρο της Gwen Stefani, για να πει το μεγάλο “ναι”;

Πόσο κόστισε το μονόπετρο της Gwen Stefani, για να πει το μεγάλο “ναι”;

Ο Blake Shelton επέλεξε ένα custom δαχτυλίδι μεγάλης αξίας, για την πρόταση γάμου.

Η αντισυμβατική πρώην τραγουδίστρια των “No Doubt”, Gwen Stefani, έφτασε τα 51 και φαίνεται ότι τελικά βρήκε τον έρωτα της ζωής της στα μάτια του 44χρονου τραγουδιστή της country μουσικής, Blake Shelton, o οποίος πριν λίγες ημέρες της έκανε την πρόταση γάμου, που σχεδίαζε καιρό τώρα.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες η ρομαντική πρόταση γάμου έγινε στην Oklahoma, όπου ο τραγουδιστής διατηρεί την εξοχική του κατοικία.

 

Ο Blake επέλεξε ένα εντυπωσιακό μονόπετρο, custom σχεδιασμού ειδικά για την περίσταση και σύμφωνα με την προσωπικότητα της αγαπημένης του, Gwen, η οποία παρά τον αντισυμβατικό της χαρακτήρα αγαπάει τις παραδόσεις. Γι’ αυτό ακριβώς ο Blake ζήτησε πρώτα την άδεια του πατέρα της, Dennis Stefani, καθώς αυτό θα σήμαινε πολλά για εκείνη.

 

 

Το ζευγάρι μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Instagram, με τη Stefani να δείχνει γεμάτη χαρά το δαχτυλίδι της. Φυσικά, πολλοί ήταν εκείνοι που εστίασαν με προσοχή στο εντυπωσιακό κόσμημα, τοποθετώντας την αξία του κάπου ανάμεσα στα 700.000 με 800.000 δολάρια.

 

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2015. Η Gwen Stefani έχει αποκτήσει ήδη τρεις γιους από τον πρώτο της γάμο με τον Gavin Rossdale, ενώ και για τον Blake Shelton θα είναι ο δεύτερος γάμος του.

 

 

Το ζευγάρι έχει ήδη δηλώσει ότι θα ήθελε να πραγματοποιήσει μια σεμνή τελετή σε κλειστό κύκλο, μακριά από τις κάμερες και τους φωτογράφους.

 

 

Στη φωτογραφία που ανέβασε η Gwen στο Instagram, γράφει στη λεζάντα “@blakeshelton yes please!” , με τον Blake να κάνει repost απαντώντας “Hey @gwenstefani thanks for saving my 2020 … And the rest of my life. I love you. I heard a YES!”.

 

Εμείς λατρεύουμε το ντουέτο τους στο κομμάτι “Happy Anywhere” και τους ευχόμαστε κάθε ευτυχία!

 

 

 

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath