Home / Fashion  / Πως να φορέσετε την ολόσωμη φόρμα

Πως να φορέσετε την ολόσωμη φόρμα

Πως να φορέσετε την ολόσωμη φόρμα
Τα fashion μυστικά της ολόσωμης φόρμας

Stylish tips για να απογειώσετε την ολόσωμη φόρμα. Η ολόσωμη φόρμα μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε εκθαμβωτική και να χαρίσει επιπλέον πόντους στυλ. Φοριέται όλο τον χρόνο με επιτυχία, ενώ μπορεί να σταθεί άψογα τόσο σε διαφορετικές ώρες της ημέρας, όσο και σε διαφορετικές περιστάσεις. Με τα κατάλληλα δε αξεσουάρ και items, μπορεί να σας μεταμορφώσει σε μία fashion πρωταγωνίστρια. 

 

4 fashion rules για να φορέσετε το jumpsuit σαν μία πραγματική fashionista

 

Πως να φορέσετε την ολόσωμη φόρμα

 
Black jumpsuit 

Οι μονόχρωμες φόρμες είναι πάρα πολύ chic, οι μαύρες ολόσωμες φόρμες όμως, μπορούν να σας βοηθήσουν να είστε κομψέ και να φαίνεστε παράλληλα πιο λεπτές και ψηλές. Συνδυάστε τη μαύρη ολόσωμη φόρμα σας με ψηλοτάκουνα, λεπτεπίλεπτα πέδιλα ή και με χαμηλά υποδήματα και θα έχετε στη στιγμή ένα εξαιρετικά κομψό look, που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε. 

 

Πως να φορέσετε την ολόσωμη φόρμα Πως να φορέσετε την ολόσωμη φόρμα

 

Τολμηρά αξεσουάρ

Τα bold αξεσουάρ ταιριάζουν άψογα με τις ολόσωμες φόρμες, δίνοντας ξεχωριστό, signature touch σε κάθε εμφάνισή σας. Τολμήστε τις ιδιαίτερες ζώνες για να τονίσετε και τη μέση σας, επενδύστε σε περίτεχνες καρφίτσες και κοσμήματα, σε καπέλα και ιδιαίτερες τσάντες, σε statement πανωφόρια και επιλέξτε τα stylish υποδήματα που θα αναδιαμορφώσουν τo look σας.

 

Πως να φορέσετε την ολόσωμη φόρμα

Πως να φορέσετε την ολόσωμη φόρμα

 

All white

Στον αντίποδα του μαύρου jumpsuit, στέκεται περήφανο το all white look. Αριστοκρατική κομψότητα, φινέτσα και άρωμα εκλεπτυσμένης θηλυκότητας είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που αποπνέει το total white look. Η ολόσωμη λευκή φόρμα σας συνδυάζεται υπέροχα με άλλα λευκά αξεσουάρ ή items σε παλ αποχρώσεις, δίνοντάς σας αέρα πραγματικής σταρ! 

 

 

Printed jumpsuit 

Οι φόρμες με prints είναι επίσης πολύ εντυπωσιακές, αποτελώντας μία από τις πιο stylish επιλογές που μπορείτε να κάνετε. Μπορεί να είστε λίγο διστακτικές με το αποτέλεσμα, όμως αν αποφύγετε τις υπερβολές και επιλέξετε διακριτικά αξεσουάρ, θα δημιουργήσετε ένα εξαιρετικά chic look! 

 

Πως να φορέσετε την ολόσωμη φόρμα

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!