Home / Fashion  / Πως να φορέσετε τα stylish slingback shoes

Πως να φορέσετε τα stylish slingback shoes

Πως να φορέσετε τα stylish slingback shoes
Τα απόλυτα must-have slingback shoes και πως να τα συνδυάσετε

Αποτελούν τα πιο hot items της σεζόν, ταιριάζουν με πολλούς και διαφορετικούς συνδυασμούς και μπορούν να μεταμορφώσουν τις εμφανίσεις σας στο λεπτό. Ο λόγος για τα slingback shoes που κυριαρχούν στη μόδα και προσθέτουν στυλ και fashion χαρακτήρα σε κάθε look. Κλασικά και διαχρονικά, με τις κατάλληλες λεπτομέρειες και προσθήκες μπορεί να γίνουν μια άκρως stylish επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας.

 

Συνδυάστε τα με denim

Με φαρδιά ή πιο στενά, με ψηλόμεσα ή πιο casual denim. Μπορείτε να συνδυάσετε άψογα τα slingback υποδήματά σας με όποιο τζιν επιθυμείτε και να είστε λαμπερές για οποιοδήποτε στιγμή της ημέρας. Τα slingback shoes μπορεί να είναι κλασικά, αλλά ταιριάζουν περίφημα και με πιο casual υφάσματα. 

Extra fashion tip: Επενδύστε σε μεγαλοπρεπή αξεσουάρ ή και κοσμήματα για ακόμη πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις. 

 

 
Με sexy φορέματα

Είναι αναμενόμενος συνδυασμός όμως η δυναμική του είναι αδιαμφισβήτητη. Βάλτε το όμορφο στενό σας φόρεμα με τα αγαπημένα σας slingback shoes και λάμψτε.

Extra fashion tip: Για ακόμη πιο fashion στιγμές επενδύστε σε κομψά φουλάρια και παρόμοια stylish αξεσουάρ.

 

Πως να φορέσετε τα stylish slingback shoes 

Πως να φορέσετε τα stylish slingback shoes

 

Φορέστε τα με φούστες

Συνδυάστε τα φινετσάτα slingback shoes με όμορφες φούστες, mini, maxi ή midi. Αναδείξτε τα πόδια σας με στυλ και κομψότητα και προσθέστε στο υπόλοιπο look stylish διακριτικές πινελιές. 

Extra fashion tip: Για ακόμη πιο εντυπωσιακό look επιλέξτε statement πανωφόρια, jackets και τώρα που ανοίγει ο καιρός ελαφριές, αλλά όμορφες πασμίνες!

 

Πως να φορέσετε τα stylish slingback shoes

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!