Home / Beauty  / To πρώτο inside look στην συλλογή της L’Oréal και της Isabel Marant!

To πρώτο inside look στην συλλογή της L’Oréal και της Isabel Marant!

Δείτε την νέα L’Oréal και Isabel Marant Make-Up Collection!

To πρώτο inside look στην συλλογή καλλυντικών της L’Oréal και της Isabel Marant. Η  L’Oréal συνεργάστηκε με την Γαλλίδα designer Isabel Marant για μια καινούργια collection make up προϊόντων και το υλικό από το απότελεσμα αυτής της συνεργασίας κυκλοφόρησε μόλις χθες στο διαδίκτυο. 

 

 

Με παρισινό αέρα και βασικό στόχο την ανάδειξη της θυληκότητας και της φινέτσας, η νέα L’Oréal Paris x Isabel Marant make up collection περιλαμβάνει πέντε «παιχνιδιάρικα αλλά πρακτικά» προϊόντα για τα μάτια, τα μάγουλα και τα χείλη!

 

 

«Αυτή η συλλογή μακιγιάζ έχει σχεδιαστεί με τον ίδιο τρόπο που εγώ η ίδια σχεδιάζω τις συλλογές μου: να μπορεί κανείς να τις φορέσει ανά πάσα ώρα και στιγμή, οπουδήποτε», δήλωσε η creative director της συλλογής και συνέχισε: «Ήταν όνειρό μου να εμπλακώ με την κοσμετολογία και να δημιουργήσω αυτή την συλλογή που περιέχει τα απαραίτητα του μακιγιάζ από το πρωί μέχρι το βράδυ, από φυσικό μέχρι smokey!».

 

 

Τα προϊόντα θα κυκλοφορήσουν στα μαγαζιά στις 19 Σεπτεμβρίου. Αναμένουμε λοιπόν! 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!