Home / Beauty  / Πρωτοχρονιάτικο μακιγιάζ για λαμπερό ρεβεγιόν

Πρωτοχρονιάτικο μακιγιάζ για λαμπερό ρεβεγιόν

Πρωτοχρονιάτικο μακιγιάζ τι να κάνετε για να λάμψετε.

Σας παρουσιάζουμε 3 εντυπωσιακά και πολύ λαμπερά makeup look για να μαγνητίσετε όλα τα βλέμματα την μεγάλη νύχτα του ρεβεγιόν. Παρακάτω θα δείτε ιδέες για glam πρωτοχρονιάτικο μακιγιάζ για ένα εκθαμβωτικό και γιορτινό look!

 

Σαγηνευτικά κόκκινα χείλη.

Εντυπωσιακά κόκκινα χείλη για την πιο λαμπερή βραδιά του έτους! Κλασικό μακιγιάζ, πάντοτε chic, κομψό και γιορτινό για να μαγνητίσετε όλα τα βλέμματα στο ρεβεγιόν. Τολμήστε ένα ζωηρό κόκκινο κραγιόν, πιο βαθύ ή πιο έντονο με shiny και όχι ματ υφή. Συνδυάστε τα λαμπερά χείλη με μάτια κάπως πιο ήσυχα. Για περισσότερη ένταση τονίστε το βλέμμα με eyeliner και έντονες μαύρες βλεφαρίδες. Φροντίστε ώστε οι σκιές σας να είναι σε ήρεμους τόνους ώστε να έχετε ένα λαμπερό αλλά όχι υπερβολικό αποτέλεσμα.

 

Shiny εντυπωσιακά μάτια.

Με το συγκεκριμένο μακιγιάζ δίνετε πολύ βαρύτητα στα μάτια για να δημιουργήσετε το πιο λαμπερό βλέμμα. Επιλέξτε μεταλλικές σκιές σε bronze λαμπυρίζουσες αποχρώσεις, τονίστε επιπλέον τα μάτια με μολύβι σκούρο καφέ ή και μαύρο eyeliner και χρησιμοποιείστε πολύ μάσκαρα για πλούσιες glam βλεφαρίδες. Για τα χείλη προτιμήστε πιο nude και φυσικές αποχρώσεις αλλά και shiny lipgloss για επιπλέον λάμψη. Σε περίπτωση που θέλετε να δώσετε ακόμη μεγαλύτερη ένταση στο πρόσωπό σας επιλέξτε κραγιόν σε απαλές αποχρώσεις του κόκκινου ή του ροζ. 

 

 
Smokey eyes με φυσικά χείλη.

Άλλο ένα εξαιρετικά εντυπωσιακό μακιγιάζ για το ρεβεγιόν και για τις γιορτινές σας εμφανίσεις ώστε να κλέψετε την παράσταση. Τα smokey eyes δημιουργούν ένα δυνατό, λαμπερό βλέμμα που αστράφτει. Συνδυάστε βαθιές γκρίζες αποχρώσεις με nude φυσικά χείλη αφού πρώτα έχετε χρησιμοποιήσει μολύβι χειλιών για επιπλέον θηλυκότητα και λάμψη!

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!