Home / Beauty  / Πρωτοχρονιάτικα χτενίσματα για λαμπερό look!

Πρωτοχρονιάτικα χτενίσματα για λαμπερό look!

Εορταστικά hairstyles για να εντυπωσιάσετε στο ρεβεγιόν!

Συγκεντρώσαμε ιδέες για λαμπερά, εορταστικά και αριστοκρατικά χτενίσματα που μπορούν να απογειώσουν το πρωτοχρονιάτικο look σας και να σας μεταμορφώσουν στην πρωταγωνίστρια της βραδιάς!

Οπλιστείτε με το πιο γλυκό σας χαμόγελο, βάλτε τα καλά σας και δεχθείτε τη νέα χρονιά πιο εκθαμβωτικές από ποτέ με τις παρακάτω chic προτάσεις για εορταστικά, λαμπερά χτενίσματα!

Elegant sexy

Τα πρωτοχρονιάτικα χτενίσματα έχουν ακριβώς αυτό το ρόλο, η νέα χρονιά πρέπει να σας βρει πιο sexy και ελκυστική από ποτέ.

Wet Look

Γιατί όχι; Το wet look μπορεί κάλλιστα να βρει τη θέση του και στο πρωτοχρονιάτικο hairlook σας.

Wavy chic

Σαν τις παλιές και αγαπημένες stars του Hollywood… Επενδύστε σε haistyles που αποτελούν την επιτομή της κομψότητας.

Retro Romance

Παίξτε με τις αμέτρητες δυνατότητες που σας δίνουν οι πλεξούδες και διαφοροποιήστε την εμφάνισή σας, με έναν ρετρό, chic αέρα.

Sparkle accessories

Δώστε παραπάνω λάμψη και απογειώστε την εμφάνισή σας, προσθέτοντας μοναδικά και stylish αξεσουάρ για τα μαλλιά. Δημιουργήστε πρωτοχρονιάτικα χτενίσματα, σύγχρονα και πάνω από όλα εντυπωσιακά.

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!