Home / Cozyhome  / Πολύχρωμα installations στο φεστιβάλ Coachella!

Πολύχρωμα installations στο φεστιβάλ Coachella!

Έδωσαν χρώμα στο τοπίο της ερήμου!

To Coachella Music Festival πραγματοποιήθηκε για μία ακόμη χρονιά με τεράστια επιτυχία και απήχηση στον κόσμο των celebrities του Hollywood, και εκτός από τις ιδιαίτερες μουσικές συναυλίες του, είχε να επιδείξει και ξεχωριστά έργα τέχνης.

 

Sarbalé ke του Diébédo Francis Kéré

Ο Αφρικανός καλλιτέχνης με έδρα το Βερολίνο, κατασκεύασε το συγκεκριμένο installation από ξύλο baobab, το πιο σημαντικό δέντρο στην κουλτούρα της πατρίδας του. Στην περιγραφή του έργου δήλωσε ότι είναι ένα μέρος στο οποίο μπορεί κανείς να γιορτάσει και να κουβεντιάσει, ενώ παράλληλα προσελκύει και τα ζώα, έχοντας και θρησκευτικό χαρακτήρα.

 

 

HIPO του Dedo Vabo

Το καλλιτεχνικό δίδυμο Dedo Vabo δημιούργησε μια αναποδογυρισμένη ρουκέτα, έτοιμη να απογειωθεί για το διάστημα. Με την ονομασία Hazardus Interstellar Perfessional Operations, πρόκειται για ένα εργαστήριο-κέντρο διαστημικών αποστολών μέσα στο οποίο εργάζονται… ιπποπόταμοι!

 

 

Colossal Cacti από τους Office Kovacs

Το studio Office Kovacs, με έδρα το Los Angeles, δημιούργησε μια σειρά από πολύχρωμους, γιγάντιους κάκτους, των οποίων οι βάσεις χρησιμοποιήθηκαν ως κάθισμα για τους παρευρισκόμενους, σε αναζήτηση σκιάς.

 

 

Overview Effect από τους Poetic Kinetics

Ένας αστροναύτης, ύψους 21 μέτρων, επέστρεψε στο φεστιβάλ Coachella έπειτα από 5 χρόνια, αφού είχε “ξαναεμφανιστεί” εκεί το 2014. Το design studio Poetic Kinetics δημιούργησε με τέτοιον τρόπο τον τεράστιο αστροναύτη, ώστε να περιστρέφεται κάνοντας ρεαλιστικές κινήσεις, ενώ στο κράνος του εμφανίζονταν τα ονόματα των συμμετεχόντων του φεστιβάλ.

 

 

Mismo από τη Sofia Enriquez

Η ζωγράφος Sofia Enriquez σχεδίασε αυτό το διακοσμητικό, μεγάλης κλίμακας λαχούρι, το οποίο κατασκευάστηκε από ξύλο. Το installation δημιουργήθηκε σε έντονα χρώματα, με floral λεπτομέρειες.

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath