Home / Men  / Grooming  / Ποιος pop star έβαψε τα μαλλιά του candy pink;

Ποιος pop star έβαψε τα μαλλιά του candy pink;

Ποιος pop star έβαψε τα μαλλιά του candy pink;
Ο τραγουδιστής τα έβαψε… ροζ. 

Ποιος είπε ότι το ροζ χρώμα είναι μόνο γυναικείο; Ο pop star Justin Bieber αποδεικνύει πως δεν υπάρχουν γυναικείες και ανδρικές αποχρώσεις, βάφοντας τα μαλλιά του… ροζ. Μάλιστα, ο αγαπημένος τραγουδιστής προχώρησε σε μία μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά του, επιλέγοντας να τα βάψει ροζ. 

 

Ποιος pop star έβαψε τα μαλλιά του candy pink;

 

 

H σύζυγός του μάλιστα, Hailey Baldwin- Bieber, μόλις πέρσι είχε βάψει τα μαλλιά της ροζ, ξεκινώντας μαζί με άλλες stars την pink τάση στα μαλλιά, με τον Bieber τολμά φέτος το candy pink. Όπως είναι φυσικό πλήθος σχολίων ακολούθησε στα social media και ιδιαίτερα στο Twitter, όπου τα σχόλια ήταν ανάμεικτα. Πολύς λόγος έγινε όμως και για επικείμενο νέο single ή album του τραγουδιστή, καθώς η αλλαγή στα μαλλιά του θεωρήθηκε επικοινωνιακό κόλπο για την προώθηση νέας δουλειάς του. 

 

Ποιος pop star έβαψε τα μαλλιά του candy pink;

 

 

Πάντως όποια κι αν είναι η αλήθεια, ο Justin Bieber τόλμησε κάτι διαφορετικό, δείχνοντάς μας πως πρέπει να ξεπεράσουμε όποια έμφυλα στερεότυπα και να αγκαλιάσουμε τις επιλογές όλων των ανθρώπων. 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!