Home / Beauty  / Ποια beauty προϊόντα έχει στην τσάντα της η Kylie Jenner;

Ποια beauty προϊόντα έχει στην τσάντα της η Kylie Jenner;

Ποια beauty προϊόντα έχει στην τσάντα της η Kylie Jenner;
Τα beauty products που έχει στην τσάντα της η Kylie Jenner. 

Τα γνωστά σε όλους -ιδιαίτερα σε όσους παρακολουθούν YouTube- videos “What’s in my bag” είναι εξαιρετικά δημοφιλή και έχουν μεγάλη απήχηση στο κοινό.

Έχοντας στο μυαλό της αυτό το δεδομένο η Kylie Jenner ανέβασε ένα video στο YouTube τον προηγούμενο μήνα, στο οποίο αποκαλύπτει τι έχει μέσα στην κλασική Burgin τσάντα της. Εμείς επικεντρωθήκαμε στα beauty products που παίρνει παντού μαζί της και τα εμπιστεύεται σε καθημερινή βάση για την εμφάνιση και την περιποίησή της. 

 

 

 

Τι έχει λοιπόν στην τσάντα της η Kylie Jenner; 

Ένα απολυμαντικό χεριών της σειράς Kylie skin από το brand της (φυσικά). Εξάλλου λόγω της πανδημίας που έφερε ο Covid – 19, τα συγκεκριμένα προϊόντα είναι σε όλους κάτι περισσότερο από απαραίτητα.  

Το άρωμα Nude Lips που κυκλοφόρησε πέρσι από τη συνεργασία της με το brand της αδερφής της Kim, KKW perfume. Πραγματικά το λατρεύει και δεν πάει πουθενά χωρίς αυτό. Έχει λουλουδένιο άρωμα και το φορά σε καθημερινή βάση! 

Καθώς θέλει να είναι πάντοτε fashion updated, έχει μαζί της δύο ή και περισσότερα Kylie skin scrunchies, τα αξεσουάρ μαλλιών που τα τελευταία χρόνια είναι στο επίκεντρο του hairstyling! 

Μία πούδρα που κυκλοφόρησε σε συνεργασία με την αδερφή της Kendall, από την limited edition Kendall x Kylie Collection. Τη χρησιμοποιεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στην ημέρα για να ανανεώνει το μακιγιάζ της και να απομακρύνει τη λιπαρότητα, ώστε να έχει αψεγάδιαστη επιδερμίδα. 

Τα Kylie skin μαντηλάκια καθαρισμού του προσώπου για να αφαιρεί η ίδια το μακιγιάζ της όταν έχει φωτογράφιση ή οποιαδήποτε άλλη υποχρέωση. 

Φυσικά, δικές της μάσκες προστασίας για τον κορονοϊό. 

Lipbalms από το brand της, όπως επίσης και μολύβι χειλιών και πολλά πολλά κραγιόν σε ποικιλία αποχρώσεων. Έχει δηλώσει άλλωστε στο παρελθόν πως το κραγιόν είναι το αγαπημένο της beauty product, γιατί λατρεύει να έχει σαρκώδη χείλη. 

 

 

 

 

 

www.kylieskin.com

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!