Home / Beauty  / Ποια είναι τα μυστικά ομορφιάς της Hailey Baldwin – Bieber;

Ποια είναι τα μυστικά ομορφιάς της Hailey Baldwin – Bieber;

Ποια είναι τα μυστικά ομορφιάς της Hailey Baldwin – Bieber;
Αυτά είναι τα tips περιποίησης της Hailey Baldwin – Bieber. 

Πώς θα κλέψουμε λίγη από τη λάμψη των stars; Φυσικά, υιοθετώντας κάποια από τα tips και περιποίησης και ομορφιάς διάσημων κυριών τους διεθνούς στερεώματος, όπως είναι η Hailey Baldwin – Bieber, που καταφέρνει να είναι πάντοτε υπέρλαμπρη και εξαιρετικά εντυπωσιακή. 

 

Ποια είναι τα μυστικά ομορφιάς της Hailey Baldwin – Bieber;

 

Fresh start in the morning

Η μέρα της ξεκινά με ένα υγιεινό strawberry smoothie. Οπαδός του healthy τρόπου ζωής, φροντίζει να καταναλώνει πολλά φρούτα, φυσικούς χύμους και ροφήματα, όπως ένα κρύο ποτήρι νερό με χυμό λεμονιού και ginger τσάι.

 

Skincare routine 

Μετά το ποτό ενέργειας, προχωρά στον καθαρισμό του προσώπου της. Το ήπιο καθαριστικό, η ελαφριά λοσιόν και η ultra ενυδατική κρέμα είναι τα προϊόντα που χρησιμοποιεί σχεδόν ευλαβικά, κάθε μέρα.

 

Make up touches

Η πανέμορφη Hailey έχει δηλώσει πως μακιγιάρεται μόνη της, σε 2 μόνο λεπτά, με μόλις 3 καλλυντικά προϊόντα, που δεν είναι άλλα από τη μάσκαρα, το highlighter και το κραγιόν, δημιουργώντας το δικό της 2/3 make up guide. 

 

 

Ποια είναι τα μυστικά ομορφιάς της Hailey Baldwin – Bieber;

 

 

Before leaving home 

Στην τσάντα της έχει αμέτρητα lip balms, μαντηλάκια ντεμακιγιάζ και φυσικά αντηλιακή κρέμα. Καθώς προσέχει ιδιαίτερα το δέρμα της, δεν φεύγει από το σπίτι χωρίς τα παραπάνω key beauty items.

 

Travel tip

Σε κάθε της πτήση κάνει μάσκες ενυδάτωσης προσώπου και μαλλιών. Οι μάσκες είναι extra ενυδατικές και περιέχουν ως επι το πλείστον φυσικά συστατικά, που κάνουν την επιδερμίδα και τα μαλλιά της να λάμπουν.

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!