Home / Beauty  / Ποια είναι τα μυστικά για μαλλιά χωρίς ψαλίδα;

Ποια είναι τα μυστικά για μαλλιά χωρίς ψαλίδα;

Ποια είναι τα μυστικά για μαλλιά χωρίς ψαλίδα;
Νικήστε την ψαλίδα όσο ακόμη είναι νωρίς. 

Καμιά μας δεν θέλει να έχει ψαλίδα. Πώς όμως μπορούμε να την καταπολεμήσουμε; 

 

 

Το πιστολάκι είναι ο νούμερο ένα εχθρός σου. 

Ναι, το πιστολάκι κι όλα τα εργαλεία styling είναι εξαιρετικά επικίνδυνα για τα μαλλιά σου, καθώς λόγω της θερμότητας αποδυναμώνουν την τρίχα, την αφυδατώνουν και το αποτέλεσμα είναι εκείνη να σπάει και να χωρίζεται στα δύο. Αν δεν μπορείτε να αποχωριστείτε το πιστολάκι, τότε στεγνώστε τα μαλλιά σας στη χαμηλή του σκάλα έντασης ή με κρύο αέρα. 

 

Κομμωτή μου κομμωτή μου σε έχω πάντα στη ζωή μου. 

Το ραντεβού με τον κομμωτή σας πρέπει να είναι συχνό, καθώς εκείνος ο hairexpert ξέρει ακριβώς πώς και που πρέπει να τριμάρει τα μαλλιά σας για να διώξει τη ψαλίδα από την τρίχα πριν είναι πολύ αργά. Μην ξεχνάτε λοιπόν το ραντεβού με τον κομμωτή σας που πρέπει να γίνεται κάθε 2, το πολύ 3 μήνες. 

 

 

Ποια είναι τα μυστικά για μαλλιά χωρίς ψαλίδα;

 

 

Αφήστε τα επιτέλους! 

Τι εννοούμε; Μην πιάνετε τα μαλλιά σας όλη την ώρα. Κάποιες έχουν τη συνήθεια να περιεργάζονται συνεχώς τα μαλλιά τους και να τα πιάνουν. Αυτή η συνήθεια όμως μόνο κακό μπορεί να κάνει, καθώς η τρίχα αποδυναμώνεται και σπάει με αποτέλεσμα να εμφανίζεται η αντιαισθητική ψαλίδα που καταστρέφει τα μαλλιά μας. 

 

Κλειδιά τα ειδικά προϊόντα.

Στην αγορά υπάρχει πλήθος ειδικών προϊόντων για την αντιμετώπιση και τη μείωση της ψαλίδας. Επενδύστε σε προϊόντα με φυσικά συστατικά και εντάξτε τα στην καθημερινή ή την εβδομαδιαία περιποίηση των μαλλιών σας. Ακόμη μην ξεχνάτε να εντάξετε στην περιποίησή σας και τις μάσκες μαλλιών, τις οποίες μάλιστα μπορείτε να φτιάξετε και μόνες σας με φυσικά υλικά. Μια πολύ εύκολη φυσική μάσκα είναι αυτή με καστορέλαιο και αυγό. Πώς τη φτιάχνετε; Απλώς αναμειγνύετε τα δύο υλικά σε ένα μπολ και μόλις είναι το μείγμα έτοιμο, το απλώνετε στις άκρες των μαλλιών σας. Αφήνετε τη μάσκα να δράσει για είκοσι μέχρι και τριάντα λεπτά και ξεπλένετε με άφθονο νερό. 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!