Home / Fashion  / Celebrity Style  / Ποια είναι η hot fashion τάση που φορά η Alexa Chung;

Ποια είναι η hot fashion τάση που φορά η Alexa Chung;

Ποια είναι η hot fashion τάση που φορά η Alexa Chung;
Το fashion trend που επαναφέρει η Alexa Chung. 

Έχει 4 εκατομμύρια και πλέον ακολούθους στο Instagram, πολλούς θαυμαστές καθώς και γνώση και άποψη για τη μόδα. Ο λόγος για το αγαπημένο μοντέλο και τηλεοπτικό πρόσωπο, Alexa Chung, που με κάθε της εμφάνιση παραδίδει μαθήματα στυλ κι αισθητικής.

Ναι η Alexa ξέρει πολλά από μόδα κι αυτό φαίνεται, για αυτό άλλωστε αποφάσισε να μας δείξει με ένα πρόσφατο post της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία fashion τάση που επαναφέρει στο προσκήνιο μετά από καιρό. 

 

Ποια είναι η hot fashion τάση που φορά η Alexa Chung;

 

Θυμάστε το φόρεμα πάνω από τζιν; Αυτό ακριβώς το σύνολο φόρεσε η Alexa Chung, ανεβάζοντας στο Instagram account της μια photo της με το μοντέρνο της τζιν, λίγο ξεφτισμένο στις άκρες και το Gucci bohemian φόρεμά της. Ολοκλήρωσε το look της με statement μαύρα υποδήματα με τόκα και χοντρό τακούνι και μαύρες κάλτσες. Η εμφάνισή της ήταν σούπερ!

Εσείς θα υιοθετούσατε αυτό το fashion trend για τις μέλλουσες εμφανίσεις σας; 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!