Home / Beauty  / Πιο λαμπερά μαλλιά από ποτέ με φυσικό τρόπο

Πιο λαμπερά μαλλιά από ποτέ με φυσικό τρόπο

Πιο λαμπερά μαλλιά από ποτέ με φυσικό τρόπο
Φυσικά και λαμπερά μαλλιά: Δεν θέλει κόπο και περιττά έξοδα, αλλά τρόπο. 

Απλά και αποτελεσματικά tips για μαλλιά που λάμπουν. Γιατί #μένουμεσπίτι και συνεχίζουμε να είμαστε λαμπερές και περιποιημένες. 

 

 

 

Εμπλουτίστε το διαιτολόγιό σας με τις κατάλληλες τροφές. 

Αυτό σημαίνει πως πρέπει να επιλέγετε τροφές όπως είναι τα στρείδια, ο σολομός, ο τόνος, η σαρδέλα, το ελαιόλαδο, οι ξηροί καρποί, η γλυκοπατάτα, το γιαούρτι και το σπανάκι που περιέχουν συστατικά τα οποία συμβάλλουν σε πιο λαμπερά αλλά και δυνατά μαλλιά. 

 

Όχι στο συχνό λούσιμο. 

Το πολύ συχνό λούσιμο μπορεί να διώχνει τους ρύπους από τα μαλλιά αλλά την ίδια στιγμή τα καταστρέφει, κάνοντάς τα πιο θαμπά και άρα λιγότερο λαμπερά. Αν είστε από εκείνες που έχετε λιπαρά μαλλιά και αισθάνεστε πως πρέπει να τα λούζετε ίσως και κάθε μέρα η λύση βρίσκεται στα dry shampoo. Χρησιμοποιήστε τα για να αποφύγετε τα πολύ συχνά λουσίματα και να μην καταστρέψετε τα μαλλιά σας. 

 

 

Η επόμενη beauty κίνησή σας μία μάσκα με μηλόξυδο.

Το μηλόξυδο υπόσχεται εξαιρετικά οφέλη στην υγεία των μαλλιών μας. Τα σημαντικότερα από αυτά είναι πως απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την τρίχα και πως χαρίζει στα μαλλιά μια ασύγκριτη λάμψη. Δημιουργήστε εύκολα τη δική σας μάσκα μαλλιών για shiny αποτέλεσμα αναμειγνύοντας μηλόξυλο με βραστό νερό και ψεκάζοντάς το στα βρεγμένα μαλλιά σας. Αφήστε τη μάσκα να δράσει για περίπου 10 λεπτά και έπειτα ξεπλύνετε με άφθονο νερό. 

Extra tip: Για να μην πέσει το μείγμα στα μάτια σας, καθώς το ξύδι προκαλεί έντονο τσούξιμο, τοποθετήστε το σε ένα spray applicator.

 

 

Κόψτε το κάπνισμα. 

Μόλις βρέθηκε ένας ακόμη λόγος για να κόψετε το κάπνισμα, καθώς η ανθυγιεινή αυτή συνήθεια βλάπτει επίσης την υγεία των μαλλιών και των νυχιών μας κάνοντάς τα να χάνουν τη λάμψη τους και να αποδυναμώνονται. Ξεκινήστε τουλάχιστον μία προσπάθεια να το ελαττώσετε, αν μη τι άλλο, τώρα στην πανδημία η διακοπή του τσιγάρου φαίνεται μονόδρομος.  

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!