Home / Beauty  / Πεντακάθαρο δέρμα με τον κανόνα των 60 δευτερολέπτων

Πεντακάθαρο δέρμα με τον κανόνα των 60 δευτερολέπτων

Τόσο χρειάζεται για να αποκτήσετε λαμπερό και υγιές δέρμα!

Ναι, σίγουρα δε γεννηθήκαμε όλες με τέλειο και αψεγάδιαστο δέρμα, χωρίς να σημαίνει, όμως, ότι δεν μπορούμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να το αποκτήσουμε. Η ρουτίνα καθαριότητας του προσώπου μας είναι επιβεβλημένη πρωί και βράδυ, αφού αποτελεί το σημαντικότερο κομμάτι για την επίτευξη του στόχου μας, για λαμπερό δέρμα που ακτινοβολεί υγεία.

 

Ο κανόνας των 60 δευτερολέπτων είναι η τελευταία προσθήκη στις πάμπολλες beauty routine τάσεις,  οι οποίες μας υπόσχονται το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ξεκίνησε από τη Nayamka Roberts-Smith, μια beautyologist από τη Νέα Υόρκη, η οποία μετρά 43.000 ακόλουθους στο Twitter και τους οποίους προτρέπει καθημερινά να πλένουν το πρόσωπό τους πρωί και βράδυ για 60 ολόκληρα δευτερόλεπτα, ώστε να ενεργοποιηθούν σωστά τα προϊόντα καθαρισμού και να απορροφηθούν σωστά από το δέρμα.

 

 

Κι αν σας φαίνεται λίγος χρόνος, σας πληροφορούμε ότι πιθανότατα να σας φανεί σαν μια αιωνιότητα αλλά το σίγουρο είναι ότι αξίζει τον κόπο!

 

Τα 60 δευτερόλεπτα μας δίνουν τη δυνατότητα να καθαρίσουμε σχολαστικά σημεία του προσώπου που, ίσως, ξεχνούσαμε, όπως κάτω από το πιγούνι, πλάγια από τα πτερύγια της μύτης αλλά και ψηλά, εκεί που τελειώνει το μέτωπο.

 

Επιπλέον, ο ιδρώτας, η βρωμιά και η λιπαρότητα απομακρύνονται πολύ πιο δύσκολα απ’ αυτό που θα περιμέναμε.

 

Υπάρχουν beautistas οι οποίες κυριολεκτικά “ορκίζονται” στη #60secondrule method, λέγοντας πως μεταμόρφωσε το πρόσωπό τους σε μικρό χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα πολύ λιγότερα σπυράκια και  πόρους στο πρόσωπό τους.

 

Εμείς το δοκιμάσαμε και οφείλουμε να ομολογήσουμε πως η διαφορά είναι εμφανής, από την πρώτη κιόλας εβδομάδα!

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath