Home / Wellness  / Diet & Fitness  / Πείτε αντίο στην κυτταρίτιδα με τρεις ασκήσεις!

Πείτε αντίο στην κυτταρίτιδα με τρεις ασκήσεις!

Ασκήσεις για να μειώσετε την κυτταρίτιδα.

Ο μεγαλύτερος εχθρός κάθε γυναίκας είναι φυσικά η κυτταρίτιδα. Ο λόγος για την αντιαισθητική και επίμονη όψη φλοιού πορτοκαλιού που ενοχλεί όλες τις γυναίκες και με κάθε τρόπο θέλουν να την απομακρύνουν. Η κυτταρίτιδα συνήθως εμφανίζεται στην περιοχή των γλουτών και των μηρών, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις τη συναντάμε ακόμη και στις γάμπες ή στα χέρια. Πώς όμως θα τη μειώσουμε;

Εκτός από την ισορροπημένη διατροφή και τα αποτοξινωτικά tips που βοηθούν στη μείωση της κατακράτησης και στην καλύτερη κυκλοφορία του οργανισμού, υπάρχουν κάποιες εξειδικευμένες ασκήσεις που μπορείτε να εντάξετε στην fitness ρουτίνα σας για να απαλλαχθείτε από την κυτταρίτιδα. Αυτές είναι οι 3 πιο αποτελεσματικές ασκήσεις για την απομάκρυνσή τους.

 

Βαθιά καθίσματα.

Τα βαθιά καθίσματα είναι ίσως η πιο αποτελεσματική άσκηση για να ενδυναμώσετε τους μυς των ποδιών σας και να μειώσετε το λίπος στην ομολογουμένως δύσκολη αυτή περιοχή. Τα βαθιά καθίσματα μπορεί να είναι απαιτητικά, όμως είναι η άσκηση που μπορεί να σας βοηθήσει να απομακρύνετε τον φλοιό πορτοκαλιού.

 

Πείτε αντίο στην κυτταρίτιδα με τρεις ασκήσεις!

 

Προβολές

Άλλη μία εξίσου αποτελεσματική άσκηση για τα πόδια και τους γλουτούς που βοηθά αφενός στην ενδυνάμωση των μυών και αφετέρου στην μείωση πόντων στις συγκεκριμένες περιοχές. Οι προβολές εκτός από την εξάλειψη του λίπους και την ανόρθωση των γλουτών συμβάλλουν και στην ευλυγισία σας.

 

Πείτε αντίο στην κυτταρίτιδα με τρεις ασκήσεις!

 

 

 

Γέφυρα

Η άσκηση γέφυρα ενεργοποιεί τον κορμό, τους γλουτιαίους και δικέφαλους μηριαίους μύες. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να σφίξετε καλά την κοιλιά και τα πόδια σας και να εκτελέσετε με προσήλωση την άσκηση. Για ακόμη μεγαλύτερα αποτελέσματα εκτελέστε την άσκηση με μία medicine ball ανάμεσα στα πόδια σας.

 

 

Extra fitness tip: Για να δείτε πιο σύντομα αποτελέσματα, μειώστε το αλάτι και βάλτε στην καθημερινότητά σας την αερόβια άσκηση. Ο καιρός για το μπικίνι πλησιάζει!

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!