Home / Wellness  / Diet & Fitness  / Παράξενα tips για αδύνατο bikini body!

Παράξενα tips για αδύνατο bikini body!

Παράξενα tips που μας αδυνατίζουν. 

Αν βρίσκεστε σε μόνιμη μάχη με την ζυγαριά είναι ιδιαίτερα χρήσιμο να έχετε υπόψιν τα παρακάτω παράδοξα αλλά αποτελεσματικά tips που θα σας χαρίσουν την σιλουέτα που ονειρεύεστε! 

 
Αυξήστε την μυική σας μάζα για να φαίνεστε πιο αδύνατες. 

Μπορεί να ακούγεται κάπως παράξενο όμως αν επιχειρήσετε να αυξήσετε την μυική σας μάζα θα φαίνεστε πολύ πιο αδύνατες και θα αποκτήστε πιο όμορφη σιλουέτα. Καθώς οι μύες είναι περισσότερο συμπαγείς και καταλαμβάνουν πολύ λιγότερο χώρο στο σώμα μας από ό,τι το λίπος, η αυξημένη μυική μάζα μας κάνει να φαινόμαστε πιο αδύνατοι. Αν θέλετε λοιπόν να χωρέσετε στο αγαπημένο σας skinny τζιν προπονηθείτε για να αυξήσετε την μυική σας μάζα και να φαίνεστε πολύ πιο αδύνατες!

 

 

Φάτε περισσότερο.

Όταν κάνουμε δίαιτα για να χάσουμε κιλά είναι γεγονός πως μειώνουμε την πρόσληψη θερμίδων που καταναλώνουμε καθημερινά. Όμως ένα χρήσιμο tip που μπορεί να μας αδυνατίσει είναι να αυξήσουμε την κατανάλωση πρωτεϊνών και τροφών με τα λεγόμενα «καλά» λιπαρά που είναι ωφέλιμα για την υγεία και την σιλουέτα μας. Καθώς οι πρωτεΐνες και οι τροφές με «καλά» λιπαρά μας γεμίζουν με ενέργεια και μας βοηθούν να αισθανόμαστε για περισσότερο χρόνο χορτάτοι, μας αποτρέπουν να καταναλώσουμε κατά την διάρκεια της ημέρας επιπλέον θερμίδες που δεν είναι και τόσο ωφέλιμες για την υγεία μας. Καταναλώστε περισσότερες πρωτεΐνες – άπαχες κατά προτίμηση- και τροφές με ωφέλιμα λιπαρά και προσπαθήστε να μειώσετε τους υδατάνθρακες που αυξάνουν το σάκχαρο στο αίμα και δεν θα προσφέρουν το αίσθημα κορεσμού.

 
Ασκηθείτε για να αυξήσετε την ενέργειά σας. 

Μπορεί μετά από μια πολύ κουραστική μέρα να μην θέλετε με τίποτα να προπονηθείτε γιατί αισθάνεστε πιο θα νιώθετε ακόμη πιο κουρασμένοι. Η άσκηση όμως μπορεί να σας γεμίζει με ενέργεια και να σας αποφορτίσει με αποτέλεσμα να νιώθετε αναζοωγονημένοι και πιο ζωντανοί. Επιπλέον, η άσκηση αυξάνει τον μεταβολικό ρυθμό γεγονός που βοηθά στην απώλεια λίπους και στο αδυνάτισμα. Ακόμη και αν νιώθετε πως η κούραση σας καταβάλλει προσπαθήστε να προπονήστε τακτικά, για να έχετε περισσότερη ενέργεια και λιγότερο λίπος! 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!