Home / Lifestyle  / Celebrities  / Παντρεύονται Katy Perry και Orlando Bloom;

Παντρεύονται Katy Perry και Orlando Bloom;

Ένας ακόμα celebrity γάμος καταφτάνει!

Μετά τους εντυπωσιακούς γάμους του Justin Bieber με τη Hailey Baldwin στη Νότια Καρολίνα και της Zoë Kravitz με τον Karl Glusman στο Παρίσι, καταφτάνει ένας ακόμα αναμενόμενος θα λέγαμε γάμος, ανάμεσα στην Katy Perry και τον Orlando Bloom.

 

Η μεγάλη πρόταση έγινε τον περασμένο Φεβρουάριο και συγκεκριμένα τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου, με την Katy Perry να περιγράφει τα πάντα με λεπτομέρειες.

 

Ήταν του Αγίου Βαλεντίνου και θυμάμαι ότι και οι δύο είχαμε δουλειά μέχρι αργά. Μετά βρεθήκαμε σε ένα ιταλικό εστιατόριο, όπου ο Orlando με περίμενε φρεσκοξυρισμένος και όχι με τα κλασικά αθλητικά του παπούτσια. Τότε σκέφτηκα ότι σίγουρα κάτι συνέβαινε…”

 

Στη συνέχεια όπως αποκάλυψε, ο Bloom συνέχισε να παραγγέλνει από τον κατάλογο, φανερά αγχωμένος, ενώ μετά το γεύμα το ζευγάρι πέταξε με ελικόπτερο, με τον ηθοποιό να της επιφυλάσσει μία μεγάλη έκπληξη. Προσγειωθήκαμε σε ένα κτίριο, κατεβήκαμε κάτι σκαλιά και μας περίμεναν η οικογένειά μου και οι αγαπημένοι μας φίλοι, ενώ όλος ο χώρος ήταν γεμάτος λουλούδια. Τα πιο πολλά που είχα δει ποτέ!”

 

Την επόμενη μέρα, η Katy Perry ανέβασε μια σειρά φωτογραφιών στο Instagram, με το δαχτυλίδι vintage αισθητικής, ένα λουλούδι με μία ροζ πολύτιμη πέτρα στο κέντρο και οχτώ διαμάντια για πέταλα, το οποίο σύμφωνα με εκτιμήσεις κοστίζει γύρω στα 5.000.000 δολάρια.

 

 

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2016, όταν γνωρίστηκε στο πάρτυ που ακολούθησε τις “Χρυσές Σφαίρες”, ενώ χώρισαν μετά από έναν χρόνο. Η επανασύνδεση έγινε το 2018 σε πάρτυ για την αλλαγή του χρόνου, στην Ιαπωνία.

 

Οι δυο τους σχεδίαζαν να παντρευτούν τον Δεκέμβριο, όμως τελικά άλλαξαν την ημερομηνία εξαιτίας του μέρους, στο οποίο θα ήθελαν να παντρευτούν.

 

Δε βιάζονται και δεν αγχώνονται, αν σκεφτούμε ότι είναι κάτι που και οι δύο έχουν κάνει ξανά στο παρελθόν, αφού η Katy Perry ήταν παντρεμένη με τον Russell Brand για 14 μήνες και ο Orlando Blοom με το πανέμορφο μοντέλο, Miranda Kerr, με την οποία έχουν αποκτήσει έναν εννιάχρονο γιο, τον Flynn.

 

Σίγουρα δε θα περίμενε κανείς από την Perry ένα συμβατικό, λευκό νυφικό, κάτι που επιβεβαιώνεται από πηγές, που θέλουν το φόρεμα να έχει έντονα σχέδια, ίσως από τον οίκο Giambattista Valli ή Dolce & Gabbana.

 

Kate Hudson, Courtney Love και Zedd εξέφρασαν από την πρώτη στιγμή τις ευχές τους μέσω Instagram, και υποθέτουμε ότι θα είναι ανάμεσα στους λίγους και καλούς καλεσμένους, αφού το ζευγάρι επιθυμεί ένα χαμηλών τόνων γάμο με περιορισμένο αριθμό ατόμων.

 

Με το καλό!

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath