Home / Family  / Ο Tom Warburton σχεδιάζει τα πιο cool lunch bags για τα παιδιά του

Ο Tom Warburton σχεδιάζει τα πιο cool lunch bags για τα παιδιά του

Ο Tom Warburton σχεδιάζει τα πιο cool lunch bags για τα παιδιά του
Αυτός ο μπαμπάς μας εμπνέει! 

O Tom Warburton είναι ένας πανευτυχής μπαμπάς δύο γλυκύτατων αγοριών, που σχεδιάζει μοναδικές χάρτινες τσάντες για το κολατσιό των παιδιών του. Ο δημιουργικός μπαμπάς ή αλλιώς και Mr. Warburton είναι εκτός των άλλων ένας γνωστός παραγωγός (Disney Junior’s Muppet Babies) που αν μη τι άλλο ξέρει από πρώτο χέρι τι αγαπούν τα παιδιά και τι είναι αυτό που τα κάνει χαρούμενα. 

 

Ο Tom Warburton σχεδιάζει τα πιο cool lunch bags για τα παιδιά του

 

Στον ελεύθερό του χρόνο λατρεύει να δημιουργεί τσάντες για το κολατσιό των παιδιών του, οι οποίες είναι πολύ εντυπωσιακές και τους δίνουν ένα ακόμη κίνητρο για να φάνε υγιεινό φαγητό. Ο καλλιτέχνης μπαμπάς εμπνέεται από την ποπ κουλτούρα, τους κινηματογραφικούς αστέρες, τους διάσημους μουσικούς, τους αγαπημένους ήρωες τηλεοπτικών σειρών, την τέχνη και φυσικά τους δύο γιούς του και σχεδιάζει μοναδικές lunch bags, που εδώ που τα λέμε θα ζήλευαν και οι ενήλικες. 

 

 

Ανατρέξτε στον λογαριασμό του στο instagram για να δείτε μερικά από τα αριστουργήματα του και να πάρετε ίσως ιδέες για να κάνετε και εσείς το κολατσιό των παιδιών σας πιο δελεαστικό!  

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!