Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ο “The Rock” νόσησε από κορονοϊό

Ο “The Rock” νόσησε από κορονοϊό

Ο "The Rock" νόσησε από κορονοϊό
Και ο Dwayne Johnson θετικός στον κορονοϊό. 

Ακόμη ένας διάσημος προστίθεται στη λίστα με τους ανθρώπους που νόσησαν από τον νέο κορονοϊό. Ο Dwayne Johnson ή όπως αλλιώς είναι γνωστός “The Rock” ανακοίνωσε με ένα του βίντεο πως είναι θετικός στον κορονοϊό. Στο video είπε ακόμη πως θετική είναι και η σύζυγός του, Lauren Hashian, αλλά και οι δύο κόρες τους, η 4χρονη Jasmine και η 2χρονη Tiana.

 

Ο "The Rock" νόσησε από κορονοϊό

Με τη σύζυγό του παλαιότερα σε πρεμιέρα. 

 

 

Στο βίντεο μίλησε για την περιπέτεια της υγείας τους και είπε συγκεκριμένα πως αν και όλη η οικογένεια νόσησε, μόνο ο ίδιος και η σύζυγός του ήταν αρκετά σοβαρά και ευτυχώς οι κόρες τους δεν είχαν σχεδόν καθόλου συμπτώματα. Ο ηθοποιός ανέφερε: 

«Θα ήθελα να σας κάνω μια μικρή ενημέρωση για όσα μου συμβαίνουν τις τελευταίες τρεις εβδομάδες. Η γυναίκα μου, τα δύο κοριτσάκια μου κι εγώ, βρεθήκαμε όλοι θετικοί στον κορονοϊό. Τον κολλήσαμε από μία φιλική οικογένεια. Ήταν μία από τις πιο δύσκολες προκλήσεις που έπρεπε να περάσουμε ως οικογένεια αλλά και εγώ προσωπικά. Και έχω σίγουρα περάσει δυσκολίες στο παρελθόν. Το να βρεθείς θετικός στον Covid-19 είναι πολύ διαφορετικό από τον να ξεπεράσεις άσχημους τραυματισμούς όπως έχω περάσει αρκετές φορές παλαιότερα». 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!