Home / Fashion  / Ο Ralph Lauren στέφθηκε ιππότης!

Ο Ralph Lauren στέφθηκε ιππότης!

Είναι ο πρώτος Αμερικανός σχεδιαστής, που έλαβε αυτή την τιμή.

Ο Ralph Lauren είχε την τιμή να λάβει το χρίσμα του Ιππότη από το Παλάτι του Buckingham και συγκεκριμένα από τον πρίγκιπα Κάρολο, σε μία ιδιαιτέρως τιμητική εκδήλωση, στην οποία παρέστη και η οικογένεια του σχεδιαστή.

 

Έτσι, συμπληρώνει τη λίστα με άλλους διάσημους Αμερικανούς, οι οποίοι στο παρελθόν έλαβαν την υψηλότερη βρετανική τιμητική διάκριση, όπως οι πρώην πρόεδροι της Αμερικής, Dwight D. Eisenhower, Ronald Reagan και George H.W. Bush, η Angelina Jolie, ο Steven Spielberg, οι Bill and Melinda Gates κ.α.

 

 

 

Ο 79χρονος τιμήθηκε για τη συνεισφορά του στον αμερικανικό και τον αγγλοσαξονικό πολιτισμό, καθώς και στην έρευνα κατά του καρκίνου στις ΗΠΑ και στη Βρετανία.

 

Ο οίκος Ralph Lauren ιδρύθηκε πριν από 50 χρόνια, παρουσιάζοντας ρούχα κλασικού εγγλέζικου στιλ, τα οποία συχνά επιλέγουν να φορέσουν μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, όπως στο παρελθόν η αείμνηστη πριγκίπισσα Νταϊάνα, και οι δούκισσες του Κέμπριτζ και του Σάσεξ.

 

 

 

Μεγάλο είναι και το φιλανθρωπικό έργο του σχεδιαστή, στον τομέα της δημόσιας υγείας, στο κομμάτι της αντικαρκινικής έρευνας και τη θεραπεία του καρκίνου στις ΗΠΑ και στη Βρετανία.

 

Ο Ralph Lauren δήλωσε συγκινημένος για αυτή την τιμή, την οποία και αποδέχτηκε με μεγάλη ταπεινότητα.

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath