Home / Good Life  / Ο Profesor μας στέλνει το δικό του μήνυμα αντίστασης!

Ο Profesor μας στέλνει το δικό του μήνυμα αντίστασης!

Ο Profesor μας στέλνει το δικό του μήνυμα αντίστασης!
Σταματήστε ό,τι κι αν κάνετε: O profesor μας στέλνει νέο μήνυμα.

Ο 3ος κύκλος του Casa de Papel έρχεται στις 19 Ιουλίου και το φανατικό κοινό της πιο αγαπημένης ξενόγλωσσης σειράς παγκοσμίως αναμένει την πρεμιέρα ανυπομονώντας για τη συναρπαστική συνέχεια. Τα τελευταία νέα μάλιστα είναι πως ο Profesor -αρχηγός της συμμορίας των ληστών-, στέλνει το δικό του μήνυμα στους απανταχού φανς. Πιο συγκεκριμένα, μας λέει:

 

“Όσοι αντιλαμβάνονται αυτή τη μάσκα ως σύμβολο Αντίστασης, θα καταλάβουν και τον λόγο που επιστρέφουμε. Η αστυνομία έχει συλλάβει έναν από μας και τον κρατάει σε άγνωστη τοποθεσία. Δεν είχαμε σκοπό να επιστρέψουμε, αλλά έτσι όπως είναι η κατάσταση πρέπει να αντιδράσουμε. Και αυτή τη φορά θα το κάνουμε δυνατά.” 

 

 

Ο Profesor μας στέλνει το δικό του μήνυμα αντίστασης!

 

Αν είστε από εκείνους -τους ελάχιστους- που δεν έχουν δει ακόμη τη σειρά, θα σας πούμε σύντομα περί τίνος πρόκειται. Το Casa de Papel ή στα ελληνικά Η Τέλεια Ληστεία, αφορά στην ιστορία οκτώ ληστών που κλείνονται στο Βασιλικό Νομισματοκοπείο της Ισπανίας και κρατούν ομήρους όσους είναι εκεί, ενώ ένας αρχικακοποιός παρασύρει την αστυνομία να εκτελέσει το σχέδιό του.

 

Ετοιμαστείτε για την πιο grande επιστροφή και δείτε το original videaki κάτω ή πατήστε εδώ

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!