Home / Good Life  / Ο Pharrell Williams σχεδίασε τα πιο μοντέρνα gadget φαγητού!

Ο Pharrell Williams σχεδίασε τα πιο μοντέρνα gadget φαγητού!

O pop star συνεργάστηκε με την εταιρεία Pentatonic.

Ο τραγουδιστής Pharrell Williams ως γνωστόν είναι απλά ασταμάτητος, καθώς δραστηριοποιείται πάνω σε πολλά και διαφορετικά αντικείμενα, με αξιοζήλευτες συνεργασίες.

Τώρα, φαίνεται ότι κάνει το ντεμπούτο του και στον βιομηχανικό σχεδιασμό, σχεδιάζοντας μια πολυχρηστική εργαλειοθήκη, σε συνεργασία με την εταιρεία Pentatonic.

 

 

 

 

Έχει την ονομασία “Pebble” και είναι κατασκευασμένη από ανακυκλώσιμα Cds, ενώ ζυγίζει όσο ένα smartphone. Βγαίνει σε διαφορετικές pastel αποχρώσεις, ενώ είναι πολύ δύσκολο να χαθεί, καθώς περιλαμβάνει ένα κλιπ, που σας επιτρέπει να την κρεμάσετε στη ζώνη σας.

 

Το kit φαγητού “Pebble” περιλαμβάνει μαχαίρι, πιρούνι, κουτάλι, καλαμάκι και chopsticks, βεβαιώνοντας ότι έχετε όλα τα απαραίτητα που μπορεί να χρειαστείτε σε οποιοδήποτε εστιατόριο.

 

 

 

Ο τραγουδιστής ήθελε να σχεδιάσει το συγκεκριμένο kit, με σκοπό να ξεφύγουμε από την κακιά συνήθεια χρήσης πλαστικών μαχαιροπίρουνων μιας χρήσης, ενώ με αφορμή τους κανόνες υγιεινής της καραντίνας που πέρασε, θεωρεί ότι είναι το ιδανικό εργαλείο για την τήρησή τους.

 

Τα εργαλεία του “Pebble” είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι και είναι ιδανικό για εκείνους που ταξιδεύουν αλλά και αυτούς που δεν τρώνε συχνά στο σπίτι τους.

 

Θα το βρείτε εδώ στην τιμή των 59 δολαρίων.

 

 

 

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath