Home / Beauty  / Ο makeup artist της Kim Kardashian Mario Dedivanovic κυκλοφορεί συλλογή καλλυντικών

Ο makeup artist της Kim Kardashian Mario Dedivanovic κυκλοφορεί συλλογή καλλυντικών

Ο makeup artist της Kim Kardashian Mario Dedivanovic κυκλοφορεί συλλογή καλλυντικών
Mario Dedivanovic: Κυκλοφορεί την πρώτη του συλλογή beauty products “Makeup by Mario”. 

Ο προσωπικός makeup artist και πολύ στενός, δηλαδή κολλητός, φίλος της Kim Kardashian, Mario Dedivanovic, είναι πολύ επιτυχημένος στη δουλειά του και αναγνωρισμένος σε ό,τι αφορά το μακιγιάζ. Τα μαγικά του χέρια μεταμορφώνουν την αγαπημένη του φίλη Kim, καθώς εκείνος δημιουργεί πάνω της εξαιρετικά look και αυτός είναι ένας λόγος που ο Mario Dedivanovic έχει γίνει τόσο γνωστός και τα έχει καταφέρει επαγγελματικά. 

 

 

Ο makeup artist της Kim Kardashian Mario Dedivanovic κυκλοφορεί συλλογή καλλυντικών

 

 

Τώρα όμως αποφάσισε να κάνει ένα ακόμη βήμα στην καριέρα του και να κυκλοφορήσει τη δική του σειρά μακιγιάζ, την οποία μάλιστα δούλευε για τρία (!) ολόκληρα χρόνια. Η συλλογή του “Makeup by Mario collection” αποτελείται από 21 προϊόντα, τα οποία θα κυκλοφορήσουν την 1η Οκτώβρη αποκλειστικά στα Sephora, στα οποία μάλιστα εργαζόταν όταν ήταν νεότερος. 

 

 

 

“Στην συλλογή Makeup by Mario πήρα κάποιες από τις signature τεχνικές μου και τις μεταμόρφωσα σε πρακτικά επαγγελματικά προϊόντα που αντλούν την έμπνευσή τους από αυτούς που έχω αγαπήσει και με τους οποίους έχω δουλέψει όλα αυτά τα χρόνια. Όταν κάνω τα masterclass μου αποκαλύπτω στους μαθητές μου κάθε σκέψη που κρύβεται πίσω από τα μακιγιάζ μου και κάθε τεχνική που εφαρμόζω. Και τώρα, οι τεχνικές και η φιλοσοφία μου έχουν γίνει προϊόντα!”, έχει δηλώσει ο make up artist για την επερχόμενη συλλογή.

Δείτε περισσότερα στο official account του Mario Dedivanovic στο Instagram αλλά και στο site των Sephora. 

 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!