Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ο Justin Bieber θα γίνει μπαμπάς;

Ο Justin Bieber θα γίνει μπαμπάς;

H ανάρτησή του στο Instagram ήταν αποκαλυπτική!

Έχουμε συνηθίσει τις κατά καιρούς αποκαλυπτικές εξομολογήσεις του Justin Bieber μέσα από τα social media αναφορικά με σημαντικά ζητήματα στη ζωή του, όπως την απόφασή του να «γυρίσει» σελίδα μετά τον γάμο του με την Hailey Baldwin.

 

Σε μία από τις πρόσφατες αναρτήσεις του άφησε να φανεί από τα λεγόμενά του ότι είναι έτοιμος να βιώσει την πατρότητα, αφού μέσα σε ένα μακροσκελές κείμενο μιλάει για την αλλαγή που έχει βιώσει σε σχέση με τον εγωισμό και τις επιθυμίες του μέχρι σήμερα, τις οποίες θέλει να βάλει στην άκρη για την ευτυχία της συζύγου του, Hailey.

 

Γράφει: “Προέρχομαι από μια μικρή πόλη στο Ontario του Καναδά. Ποτέ δεν είχα υλικά αγαθά και δε με ενδιέφεραν τα χρήματα και η δόξα. Απλώς αγαπούσα τη μουσική. Όμως, όταν έγινα έφηβος επέτρεψα στις ανασφάλειες και τις απογοητεύσεις μου να επιβληθούν επάνω στις αξίες μου, οι οποίες άρχισαν σιγά σιγά να αλλάζουν. Ο εγωισμός και η «δύναμη» πήραν τον έλεγχο και οι προσωπικές μου σχέσεις υπέφεραν εξαιτίας τους.

Το κείμενο κλείνει λέγοντας «Θέλω να αφήσω πίσω τις εγωιστικές μου επιθυμίες και να γίνω καλός σύζυγος και πατέρας. Είμαι ευγνώμων που μπορώ να βαδίζω με τον Χριστό καθώς μου ανοίγει τον δρόμο.»

 

Η αλλαγή στον pop star είναι όντως πολύ μεγάλη σε κάθε επίπεδο και, ίσως, είναι όντως η κατάλληλη στιγμή να βιώσει την πατρότητα, όπως ο ίδιος αφήνει να εννοηθεί ότι επιθυμεί.

 

 

 

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath