Home / Cozyhome  / Ο John Pawson σχεδίασε τα βραβεία των φετινών Fashion Awards

Ο John Pawson σχεδίασε τα βραβεία των φετινών Fashion Awards

cozy vibe design pawson trophies
Ο διάσημος designer έδωσε νέα ταυτότητα σε ένα από τα διασημότερα βραβεία.

Ο John Pawson επιλέχθηκε από το British Fashion Council για να σχεδιάσει τα φετινά βραβεία των Fashion Awards, για τις 12 διαφορετικές κατηγορίες. Ο ίδιος επέλεξε τα κρύσταλλα Swarovski ως βασικό υλικό. Το κυλινδρικό σχήμα τους, τα κάνει να μοιάζουν κυριολεκτικά με κρυστάλλους, που φέρουν στο κέντρο του εσωτερικού τους ένα χρωματιστό νήμα.

Τα βραβεία φέρουν τη χαρακτηριστική minimal αισθητική του designer, με τον τίτλο του καθενός τυπωμένο κάθετα, με μαύρα γράμματα.

 

cozy vibe design pawson trophies

cozy vibe design pawson trophies

cozy vibe design pawson trophies

 

Ο Pawson επέλεξε μια ευρεία γκάμα χρωμάτων για το εσωτερικό νήμα, ώστε να αντιπροσωπεύει την ποικιλομορφία των φετινών νικητών.

 

Εκτός από τον σχεδιασμό μεγάλων boutiques, όπως το κατάστημα του Cristopher Kane στο Λονδίνο, είναι η πρώτη φορά που ο John Pawson δουλεύει στον χώρο της μόδας, από τότε που στα νεανικά του χρόνια εργαζόταν μαζί με τον πατέρα του στο κατάστημα ρούχων που διατηρούσε.

 

Γεννημένος στο Yorkshire, ο Pawson ίδρυσε το δικό του studio στο Λονδίνο το 1981. established his London office in 1981. Παρότι σπούδασε αρχιτεκτονική, δεν ολοκλήρωσε ποτέ τις σπουδές του, και γι’ αυτό τον λόγο δεν θεωρείται επίσημα αρχιτέκτονας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 

Μεγαλύτερό του αποτελεί η νέα έδρα του Design Museum του Λονδίνου, κτίσμα που σχεδίασε πέρυσι.

 

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath