Home / Fashion  / Ο Jake Gyllenhaal γίνεται το πρόσωπο του Calvin Klein!

Ο Jake Gyllenhaal γίνεται το πρόσωπο του Calvin Klein!

Ο διάσημος ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην καμπάνια για το Eternity!

 

Μία ακόμη ιδιότητα μπορεί να προσθέσει πλέον στο βιογραφικό του ο Jake Gyllenhaal! Αυτή του μοντέλου!

 

Ο διάσημος ηθοποιός μόλις ανακοινώθηκε, ότι θα είναι το νέο πρόσωπο της παγκόσμιας καμπάνιας για το διαχρονικό και αγαπημένο άρωμα, Eternity, του Calvin Klein!

 

Δείτε την πρώτη φωτογραφία

 

 

Ο 36χρονος βραβευμένος ηθοποιός και παραγωγός παρουσιάζεται στην επίσημη καμπάνια της αφίσας με ένα ατημέλητο λουκ. Η φωτογραφία είναι ασπρόμαυρη και στο πλάι του Gyllenhaal βλέπουμε το μοντέλο Liya Kebede και την Leila, μία γλυκύτατη 4χρονη ηθοποιό.Τη φωτογραφία αποτύπωσε ο διάσημος φωτογράφος Willy Vanderperre.

 

Οι τρεις τους θα πρωταγωνιστήσουν και στην τηλεοπτική καμπάνια του Eternity, που θα ξεκινήσει να παρουσιάζεται στο τέλος του μήνα και η οποία θα εστιάσει “στη διαχρονική ιδέα του αρώματος για αγάπη, ρομαντισμό, οικειότητα και δέσμευση”, όπως ανακοίνωσε η εταιρία. 

 

Το Eternity κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1988 από την Calvin Klein. Το 1989 κέρδισε το βραβείο Most Successful Women’s Fragrance στα FiFi Awards, ενώ το 2003 μπήκε στο Fragrance Hall of Fame!

 

Πρόκειται για ένα από τα αρώματα με την πιο χαρακτηριστική και αγαπημένη μυρωδιά, που βασίζεται σε τόνους από μανταρίνι και σανταλόξυλο.

 

[email protected]

Journalist, blogger, dreamer... Believe you can. And you're halfway there!